JOI, 26 SEPTEMBRIE 2019

Cosmina Dobrotă, alias Katia din ”Fructul oprit” și ”Sacrificiul”: ”Am învățat singură să croșetez”

Cosmina Dobrotă, actrița pe care o puteți urmări în serialul "Sacrificiul", interpretând-o pe Katia, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. 61 de întrebări, plus două jocuri.

- Când te simți cel mai happy?

- Dimineața, când mă trezesc, pentru că iubesc răsăritul. Îmi place lumina dimineții, mirosul de cafea... Îmi propun să îmi încep ziua happy.

- Ce talente ascunse ai?

- Dacă sunt ascunse, putem spune că nici eu nu le știu? Uite: îmi place să croșetez. Atât cât îmi permite timpul, mai fac câteva lucruri. Am învățat singură să croșetez.

- Ce te face să râzi cel mai mult?

- Ultima oară am râs cel mai tare când m-am uitat la pisica mea cea nouă. E puiuță. E caraghioasă foc și mă face să râd cu inocența ei.

- Despre ce poți să spui că e cea mai mare realizare a ta de până acum?

- De mine! Cred... Sună ușor lipsit de modestie.

- Ce coimbinație ciudată de gusturi îți place?

- Ciocolata cu sare sau cu chilli.

- Dacă te-ai putea întoarce în timp și ai putea schimba un singur lucru din viața ta, ce ai schimba?

- Aș spune ”te iubesc” unei anume persoane, la un moment dat.

Cine este eroul său, care sunt cele trei lucruri pe care le-a scris pe bucket list, cine este alături de ea oricând, în orice situație, dar și mai multe lucruri despre Cosmina Dobrotă, cea din spatele scenei și a camerelor de filmat, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »