MIERCURI, 16 OCTOMBRIE 2019

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

 După ce a răspuns provocării ”Continuă fraza”, la emisiunea ”CulTOUR”, Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă... Dar, mai bine, citiți interviul de mai jos.

- Ce obiect din copilărie păstrezi?

- Diplomele din copilărie. Le-a ținut mama mea. Sunt diplome de la concursurile de muzică ușoară, la festivaluri. Se dădeau o diplomă și un ursuleț de pluș. Mama a păstrat toate diplomele și toți ursuleții primiți. Am albume cu poze, tot felul de vaze date ca premiu... țin la lucrurile astea. Mi le-a dat când m-am mutat la casa mea, să le arăt copiilor.

- Cine e eroina ta?

- Mama e eroina mea. Mama a avut un fel nu foarte duios și tandru de a ne crește, ci unul ferm, aspru. Și mi-am dat seama că dacă nu ar fi ea așa, nu aș fi fost nici eu acum așa. De aceea, uneori, mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei. Dar, amma rămâne eroul nostru. S-a chinuit să ne țină în școli, să ne dea la București, să ne țină în cazări, să ne plătească haine, mâncare, să ne dea bani... Bine, și mama și tata s-au chinuit.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”El a ales să-mi fie tată și este singurul pentru mine pe lumea asta”, declarația emoționantă a Doiniței Oancea

acum 2 ore

actrița Doinița Oancea a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a dezvăluit o serie de lucruri despre ea în cadrul interviului acordat emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

”Unii oameni sunt invidioși pe cei care au succes”, a declarat gimnastul Marian Drăgulescu

acum 5 ore

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu, a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu actorul Silviu Mircescu, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 22 ore

La ”CulTOUR”, actorul Silviu Mircescu a intrat în jocul nostru "Continuă fraza"... Reporterul Happy a început o frază, iar Silviu a continuat-o. Cum? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Amintiri din copilărie cu Doinița Oancea: ”Am gustat aracet. Nu are un gust bun”

acum 22 ore

Actrița Doinița Oancea a participat la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Silviu Mircescu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Noaptea nu prea pot să fac actorie”

acum 1 zile

Silviu Mircescu, alias Mirciulică din serialele ”O gărmadă de caramele” și ”Când mama nu-i acasă”, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a jucat ”Ce-ai alege?”,

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »