MIERCURI, 16 OCTOMBRIE 2019

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

 După ce a răspuns provocării ”Continuă fraza”, la emisiunea ”CulTOUR”, Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă... Dar, mai bine, citiți interviul de mai jos.

- Ce obiect din copilărie păstrezi?

- Diplomele din copilărie. Le-a ținut mama mea. Sunt diplome de la concursurile de muzică ușoară, la festivaluri. Se dădeau o diplomă și un ursuleț de pluș. Mama a păstrat toate diplomele și toți ursuleții primiți. Am albume cu poze, tot felul de vaze date ca premiu... țin la lucrurile astea. Mi le-a dat când m-am mutat la casa mea, să le arăt copiilor.

- Cine e eroina ta?

- Mama e eroina mea. Mama a avut un fel nu foarte duios și tandru de a ne crește, ci unul ferm, aspru. Și mi-am dat seama că dacă nu ar fi ea așa, nu aș fi fost nici eu acum așa. De aceea, uneori, mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei. Dar, amma rămâne eroul nostru. S-a chinuit să ne țină în școli, să ne dea la București, să ne țină în cazări, să ne plătească haine, mâncare, să ne dea bani... Bine, și mama și tata s-au chinuit.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 53 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 64 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 67 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 71 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 73 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »