JOI, 07 NOIEMBRIE 2019

Cum a învățat Sore versurile unor manele? Ne-a povestit la emisiunea ”CulTOUR”

 Cântăreața Sorina Mihalache, cunoscută cu numele de scenă Sore, a participat la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Ce a făcut și ce nu, aflați din rândurile de mai jos:

-  Am sau n-am rămas blocată în lift?

- Nu mai știu... Probabil că am rămas.

- Am sau n-am râs la o înmormântare.

- Am. La înmormântarea buniciului meu, averm 14 ani, și mi s-a părut că a fost un semn divin, pentru că toată ziua, pentru că era, supărată, am fost totuși foarte vesele... ciudat.

- Am sau n-am ieșit dezbrăcată din casă?

- N-am. Dar în pijamale să știi că am ieșit.

- Am sau n-am fugit de acasă?

- Nu am. Eu am locuit singură de la 17 ani.

- Am sau n-am ascultat manele de jale?

- Ce vorbești? Am!

Ce manele știe Sore să cânte, dar și de ce a ajuns să asculte aceast gen muzical, aflați din clipul alăturat, dar și ce alte răspunsuri a dat jocului ”Am?N-am”.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »