MARTI, 21 IANUARIE 2020

Dan Bittman, la CulTour: ”Mă enervează că nu am răbdare. Îmi sare țandăra foarte repede”

Dan Bittman a vorbit, la Happy Channel, cu umor, cu seriozitate, cu nostalgie despre viața sa. Ce mărturisiri a făcut artistul la emsiunea ”CulTOUR”? Iată câteva dintre ele:

- Cine vă cunoaște cel mai bine?

- Nici nu știu dacă pot să spun că e cineva din camilie, copiii, Liana, dacă mă cunoaște atât de bine cum mă cunosc eu. Eu mă cunosc cel mai bine.

- Ce vă enervează cel mai tare la dumneavoastră?

- Cel mai tare mă enervează că nu am răbdare, că nu știu să explic lucrurile cu răbdare, să îi fac pe copii să înțeleagă ce vreau să spun. Nu-mi place că îmi sare țandăra foarte repede, uneori, apoi regret.

- Ce vă place la dumneavoastră?

- Umorul, pe ăla pe care îl mai am.

- Credeți că umorul de astăzi se poate compara cu acela de pe vremuri?

- Nu vreau să le compar. După părerea mea, din multe puncte de vedere, cel de dinainte era mai de calitate. Acum, se crede că dacă vii cu înjurături, ești amuzant.

- Un lucru pe care nu l-ai împărți cu nimeni?

- O bucată de pavlova...

Din clipul alăturat aflați care e primul film văzut la cinema, cum arată momentul ideal și în compania cu, pe cine și-ar dori să întâlnească, dar și multe alte dezvăluiri făcute de Dan Bittman.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 87 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 98 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 101 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 104 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 106 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »