JOI, 31 OCTOMBRIE 2019

Dan Bittman, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Mi-e teamă de viitor, de ce ni se pregătește”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf și, totodată, prezentatorul emisiunii ”Antitalent”, de la Antena 1, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu, mai exact celor 61 de întrebări. La emisiunea difuzată de Happy Channel, Dan Bittman a dezvăluit și lucruri mai puțin știute despre el.

- Când vă simțiți happy?

- Sunt mai mult emomente. Unul, clar, când ajung acasă, mă văd cu copiii. E momentul acela când se duce presiunea. Și la fel de happy mă simt pe scenă, când cânt, uit de toate problemele.

- Când erați mic, ce răspundeați la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Da’ mai știu eu? Nu mai știu ce spuneam... Știu că prietenul familie noastre era Florin Piersic, era înalt, blond, frumos și avea o tunsoare cu chică și spuneam mereu ”Când o să fiu mare vreau să fiu și eu așa ca el, să mă tundeți cu chică”. Mama mea a fost medicul radioteleviziunii române și am avut ocazia să cunosc foarte mulți cântăreți, actori care i-au fost pacienți. Poate și asta m-a influențat. Vedeam de la Sile Dinicu, la Aurelian Andreescu și toți cei mari, care acum nu mai sunt.

- Când s-a produs declicul și ați știut că veți alege acest drum?

- Foarte foarte târziu. În școală am cântat în corul școlii, pe la 6 ani au încercat ai mei să mă facă violonist, pentru că tatăl meu cânta la vioară, deși era inginer electronist. Unchiul meu a fost membru fondatr al orchestrei medicilor și au zis cu toții că eu, copilul, trebuie să învăț vioară. Dar nu s-a prins de mine și după doi ani am aruncat-o. Când am început să mă pregătesc pentru Arhitectură aveam un coleg care avea o trupă.

- Dacă ați putea călători în timp, în ce epocă v-ar plăcea să mergeți?

- În viitor aș vrea. Pentru că mi-e teamă de viitor. Am văzut niște filmări cu ce ni se pregătește, despre cât de dependenți suntem de dispozitivele astea noi. Mi-e gorază de ce o să se întâmple când ni se vor pune niște dispozitive sub piele.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 3 ore

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 3 ore

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 ore

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

acum 1 zile

Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”,a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 16.00.

”Experimentul Pitești”, la ”CulTOUR”, despre ororile din închisorile comuniste: ”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis”

acum 1 zile

”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis... Apoi, au luat măsuri, ca să nu te mai poți sinucide. Au pus plase de sârmă între nivele, ca să nu te arunci, să nu cazi pe beton”, a povestit Octavian Bjoza, unul dintre supraviețuitorii ororilor petrecute în închisoarea de la Pitești.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »