JOI, 31 OCTOMBRIE 2019

Dan Bittman, mărturisire la emisiunea ”CulTOUR”: ”Mi-e teamă de viitor, de ce ni se pregătește”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celui mai lung interviu, mai exact celor 61 de întrebări. La emisiunea difuzată de Happy Channel, Dan Bittman a dezvăluit și lucruri mai puțin știute despre el.

- Când vă simțiți happy?

- Sunt mai mult emomente. Unul, clar, când ajung acasă, mă văd cu copiii. E momentul acela când se duce presiunea. Și la fel de happy mă simt pe scenă, când cânt, uit de toate problemele.

- Când erați mic, ce răspundeați la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Da’ mai știu eu? Nu mai știu ce spuneam... Știu că prietenul familie noastre era Florin Piersic, era înalt, blond, frumos și avea o tunsoare cu chică și spuneam mereu ”Când o să fiu mare vreau să fiu și eu așa ca el, să mă tundeți cu chică”. Mama mea a fost medicul radioteleviziunii române și am avut ocazia să cunosc foarte mulți cântăreți, actori care i-au fost pacienți. Poate și asta m-a influențat. Vedeam de la Sile Dinicu, la Aurelian Andreescu și toți cei mari, care acum nu mai sunt.

- Când s-a produs declicul și ați știut că veți alege acest drum?

- Foarte foarte târziu. În școală am cântat în corul școlii, pe la 6 ani au încercat ai mei să mă facă violonist, pentru că tatăl meu cânta la vioară, deși era inginer electronist. Unchiul meu a fost membru fondatr al orchestrei medicilor și au zis cu toții că eu, copilul, trebuie să învăț vioară. Dar nu s-a prins de mine și după doi ani am aruncat-o. Când am început să mă pregătesc pentru Arhitectură aveam un coleg care avea o trupă.

- Dacă ați putea călători în timp, în ce epocă v-ar plăcea să mergeți?

- În viitor aș vrea. Pentru că mi-e teamă de viitor. Am văzut niște filmări cu ce ni se pregătește, despre cât de dependenți suntem de dispozitivele astea noi. Mi-e gorază de ce o să se întâmple când ni se vor pune niște dispozitive sub piele.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 50 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 64 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »