VINERI, 02 IUNIE 2017

Dan Bittman zice despre el că este oaia neagră a trupei Holograf. Ce i-a venit?

 Anul viitor, trupa Holograf aniversează 40 de ani de existență. Și 32 de când Dan Bittman este vocalistul formației. Dacă, din afară, totul pare perfect, Dan Bittman a mărturisit în cadrul emisiunii ”Happy Tribute”, de la Happy Channel, că el se consideră oaia neagră a formației.

”Ei, nu m-am adaptat eu întotdeauna la timp... E mai greu cu berbecii, deh, o mai iau așa, uneori, în direcții opuse. Fiecare a avut momente de răzvrăteală, dar eu eram mai mereu Gică Contra”, a spus Dan Bittman în emisiunea moderată de Anca Țurcașiu.

Cum a reușit el să se ”integreze” și, mai ales, când s-a întâmplat acest lucru aflați din clipul alăturat. Tot în acest clip, Dan Bittman povesteăște de ce piesa Să nu-mi iei niciodată dragostea” este melodia sa de suflet.

COMENTARII

Asta este minciuna pe care Daniel Buzdugan o spune cel mai des

acum 3 ore

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, l-a făcut pe Daniel Buzdugan să se deschidă precum o carte în fața telespectatorilor postului Happy Channel.

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 21 ore

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 3 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 4 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »