VINERI, 12 APRILIE 2019

Dana Rogoz a spus, la ”CulTOUR”, care este acel obicei la care a renunțat, după moartea tatălui ei

Actrița Dana Rogoz a mărturisit, în emisiunea ”CulTOUR”, că își dorește tare mult să readucă un obicei pe care întreaga familie îl respecta atunci când tatăl ei era în viață:

De Paște, mama obișnuia să ne cumpere haine noi și este tradiția pe care o păstrez și eu. Dar, nu am avut niciodată masa în familie pe care mi-o doream, așa, ca în filmele americane. La un moment dat, ne strângeam la tata, duminica. Însă, după ce el a murit, am renunțat și la asta. Aș vrea să o refac. Dacă nu pot cu familia mea extinsă, măcar să o fac cu familia mea de acum”.

În clipul alăturat, Dana vorbește despre așa-zisele ”drame” ale adolescenței, care sunt filmele ei preferate, ce materii nu i-au plăcut deloc la școală, ce părere are ea despre ce se întâmplă în școli.

COMENTARII

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

acum 22 ore

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 1 zile

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 1 zile

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 2 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 2 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »