VINERI, 12 APRILIE 2019

Dana Rogoz a spus, la ”CulTOUR”, care este acel obicei la care a renunțat, după moartea tatălui ei

Actrița Dana Rogoz a mărturisit, în emisiunea ”CulTOUR”, că își dorește tare mult să readucă un obicei pe care întreaga familie îl respecta atunci când tatăl ei era în viață:

De Paște, mama obișnuia să ne cumpere haine noi și este tradiția pe care o păstrez și eu. Dar, nu am avut niciodată masa în familie pe care mi-o doream, așa, ca în filmele americane. La un moment dat, ne strângeam la tata, duminica. Însă, după ce el a murit, am renunțat și la asta. Aș vrea să o refac. Dacă nu pot cu familia mea extinsă, măcar să o fac cu familia mea de acum”.

În clipul alăturat, Dana vorbește despre așa-zisele ”drame” ale adolescenței, care sunt filmele ei preferate, ce materii nu i-au plăcut deloc la școală, ce părere are ea despre ce se întâmplă în școli.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 18 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 21 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »