MARTI, 02 IULIE 2019

Dani Oțil a povestit despre familia sa, la emsiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel

 ”Am câteva obiective... În primul rând, vreau să îmi dezvolt restaurantul. Mai am în plan să mai deschid ceva. Asta, pe linie de business. Pe linie profesională, vreau să ajung la maturitatea acestui program, care se cheamă Neața și vreau să promovez oameni care au de spus lucruri interesante. Sportiv, îmi doresc să îmi fac mașina mai puternică și să o duc la limita ei”, a dezvălut Dani Oțil, la emisiunea ”CulTOUR”, care sunt planurile sale. 

În interviul de 61 de întrebări acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Dani Oțil a povestit și despre familia sa:

Vin dintr-o familie care nu și-a impus obective clare. Adică, totul venea din inerție. În afara faptului că trebuiau culese prunele și să nu ratăm săpatul, nu cred că părinții mei au impus obiective pe care trebuie să le atingem. Cred într-un set de obiective, ele trebuie să existe. Venim la muncă, uneori, fără să ne punem un obiectiv clar. Eu am o teorie personală: în fiecare zi a vieții tale să îți pui trei obiective pe care le poți atinge imediat, care pot fi banale, și alte trei obiective pe termen lung”.

Interviul cu Dani Oțil continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 51 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 62 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 65 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 68 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 70 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »