MARTI, 02 IULIE 2019

Dani Oțil a povestit despre familia sa, la emsiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel

 ”Am câteva obiective... În primul rând, vreau să îmi dezvolt restaurantul. Mai am în plan să mai deschid ceva. Asta, pe linie de business. Pe linie profesională, vreau să ajung la maturitatea acestui program, care se cheamă Neața și vreau să promovez oameni care au de spus lucruri interesante. Sportiv, îmi doresc să îmi fac mașina mai puternică și să o duc la limita ei”, a dezvălut Dani Oțil, la emisiunea ”CulTOUR”, care sunt planurile sale. 

În interviul de 61 de întrebări acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Dani Oțil a povestit și despre familia sa:

Vin dintr-o familie care nu și-a impus obective clare. Adică, totul venea din inerție. În afara faptului că trebuiau culese prunele și să nu ratăm săpatul, nu cred că părinții mei au impus obiective pe care trebuie să le atingem. Cred într-un set de obiective, ele trebuie să existe. Venim la muncă, uneori, fără să ne punem un obiectiv clar. Eu am o teorie personală: în fiecare zi a vieții tale să îți pui trei obiective pe care le poți atinge imediat, care pot fi banale, și alte trei obiective pe termen lung”.

Interviul cu Dani Oțil continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Mesajul lui Criss pentru Vlad: ”Inelul, Vlad!”

acum 20 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Criss a mărturisit ce s-a întâmplat cu primul inel pe care l-a primit de la iubitul ei, Vlad.

Paula Seling, la emisiunea ”CulTOUR”: Mă motivez foarte tare când sunt criticată de cineva”

acum 20 ore

La emisiunea ”CulTOUR”, Paula Seling a povestit cum a făcut trecerea de la pian la voce. Totul a pornit de la dorința artistei de a-i demonstra tatălui ei că poate cânta nu doar la pian, ci și cu vocea. Iar în șase luni de studiu, a reușit să urce pe scena unui concurs de voci.

Paula Seling a sperat la o carieră de medic... neurochirurg

acum 1 zile

Paula Seling a mărturisit, la Happy Channel că este o fire romantică, ambițioasă, sufletistă și... încăpățânată. Ce răspus îndrăgita cântăreață celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”? Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale la cel mai cool interviu.

Copii și un tur în jurul lumii - două dintre lucrurile pe care Cristina Ciobănașu își dorește să le facă

acum 1 zile

Cristina Ciobănașu, pe care o puteți urmări la Happy Channel (în serialul ”O grămadă de caramele” și în postura de prezentatoare a emisiunii ”CulTOUR”) și la Antena 1 (miercurea și joia, în serialul ”Sacrificiul”), nu a scăpat setul de întrebări à la ”CoulTOUR”.

Vlad Gherman: ”Mi-e frică de singurătate”

acum 2 zile

Seria întrebărilor noului sezon al emisiunii ”CulTOUR” continuă pentru Vlad Gherman

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »