MARTI, 02 IULIE 2019

Dani Oțil a povestit despre familia sa, la emsiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel

 ”Am câteva obiective... În primul rând, vreau să îmi dezvolt restaurantul. Mai am în plan să mai deschid ceva. Asta, pe linie de business. Pe linie profesională, vreau să ajung la maturitatea acestui program, care se cheamă Neața și vreau să promovez oameni care au de spus lucruri interesante. Sportiv, îmi doresc să îmi fac mașina mai puternică și să o duc la limita ei”, a dezvălut Dani Oțil, la emisiunea ”CulTOUR”, care sunt planurile sale. 

În interviul de 61 de întrebări acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Dani Oțil a povestit și despre familia sa:

Vin dintr-o familie care nu și-a impus obective clare. Adică, totul venea din inerție. În afara faptului că trebuiau culese prunele și să nu ratăm săpatul, nu cred că părinții mei au impus obiective pe care trebuie să le atingem. Cred într-un set de obiective, ele trebuie să existe. Venim la muncă, uneori, fără să ne punem un obiectiv clar. Eu am o teorie personală: în fiecare zi a vieții tale să îți pui trei obiective pe care le poți atinge imediat, care pot fi banale, și alte trei obiective pe termen lung”.

Interviul cu Dani Oțil continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Asta este minciuna pe care Daniel Buzdugan o spune cel mai des

acum 4 ore

Provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, l-a făcut pe Daniel Buzdugan să se deschidă precum o carte în fața telespectatorilor postului Happy Channel.

”Știu că voi face și greșeli... e cea mai grea meserie”, a spus Dana Rogoz, la Happy Channel

acum 22 ore

61 de intrebari pentru Dana Rogoz, la emisiunea ”CulTOUR”.

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 3 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 4 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 5 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »