MARTI, 02 IULIE 2019

Dani Oțil, portret din 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Pot mai mult”

 Dani Oțil, jumătatea șatenă a perechii de prezentatori ai matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” a acceptat provocarea Happy Channel. El a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Telespectatorii au descoperit astfel, un Dani Oțil diferit de cel pe care îl urmăresc în fiecare dimineață la Antena 1, unul foarte serios și mai puțin pus pe glume. 

Realizatorul tv ne-a mărturisit că pe toate mașinile, tricourile și motocicletele sale de concurs se află crezul său, cuvintele care îl definesc cel mai bine: #PotMaiMult.

Ce meserie ți-ar fi ales, dacă nu ar fi lucrat în televiziune și în radio? 

Aș fi fost profesor. Predau de câțiva ani, inclusiv la IMA, sunt trainer de ceva timp în câteva proiecte. Merg în școli, în licee, în universități, cel puțin o dată pe lună, și le vorbesc tinerilor”, a mărturisit Dani Oțil.

Urmăriți interviul cu Dani Oțil în clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 2 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 4 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 4 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »