MARTI, 02 IULIE 2019

Dani Oțil, portret din 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Pot mai mult”

 Dani Oțil, jumătatea șatenă a perechii de prezentatori ai matinalului ”Neatza cu Răzvan și Dani” a acceptat provocarea Happy Channel. El a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Telespectatorii au descoperit astfel, un Dani Oțil diferit de cel pe care îl urmăresc în fiecare dimineață la Antena 1, unul foarte serios și mai puțin pus pe glume. 

Realizatorul tv ne-a mărturisit că pe toate mașinile, tricourile și motocicletele sale de concurs se află crezul său, cuvintele care îl definesc cel mai bine: #PotMaiMult.

Ce meserie ți-ar fi ales, dacă nu ar fi lucrat în televiziune și în radio? 

Aș fi fost profesor. Predau de câțiva ani, inclusiv la IMA, sunt trainer de ceva timp în câteva proiecte. Merg în școli, în licee, în universități, cel puțin o dată pe lună, și le vorbesc tinerilor”, a mărturisit Dani Oțil.

Urmăriți interviul cu Dani Oțil în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 92 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 103 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 106 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 110 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 112 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »