LUNI, 11 NOIEMBRIE 2019

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

 Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 17.30.

- Care sunt momentele în care te simți happy?

- Momentele în care filmez, momentele în care sunt pe scenă.

- Când erai mic, ce răspundeai la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Director. Toată lumea mă întreba ce fel de director. ”Nu știu, eu vreau să fiu director”, asta era o idee de-a mea, asta aflasem și eu că era bine să fii. Vedeam diferite persoane în funcții mari și credeam că e important să iei decizii importante. Tata era polițist și mă îmbrăcam cu uniforma lui... Dar nu am vrut să fiu polițist. Ideea mea era să plec în State, la o facultate de film din New York. Dar niște prieteni m-au sfătuit să rămân aici și să văd ce e cu meseria mea aici, pe limba mea.

- Spune-ne despre experiența cu serialul ”Sacrificiul”.

- A fot un casting, am fost chemați mai mulți actori și actrițe. Eu am rămas în distribuție. Viața mea s-a schimbat, în mare parte, pentru că, de când am început să filmăm, suntem mereu aici. Sunt foarte foarte multe ore în fața camerei. E o experiență pe care nu am mai avut-o. Oamenii din jurul meu au început să mă strige ”Domnul doctor”. 

- Care a fost primul film pe care l-ai văzut la cinema?

- Cred că am văzut o animație. Din câte îmi aduc eu amint,e vedeam, acasă, cu tata, pe casete video. Am fost îndrăgostit, într-o vacanță de Crăciun, de ”Titanic”. Am cerut să primesc o casetă cu Titanic. Și în vacanța aia am văzut în fiecare zi caseta cu ”Titanic”.

Urmăriți întregul interviu cu Daniel Nuță în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 97 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 109 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 111 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 115 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 117 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »