VINERI, 03 FEBRUARIE 2017

De ce nu își mai spune Mirabela Dauer vârsta din buletin?

La Happy Tribute, Mirabela Dauer i-a mărturisit Ancăi Țurcașiu de ce nu mai vrea să spună ce vârstă are atunci când este întrebată. 

Eu ador copiii și animăluțele. Cum te primește un copil și un câțel, când vii acasă? Cu câtă bucurie! Eu sunt la vârsta lor. De fapt, eram odată în America și o femeie m-a întrebat câți ani am. I-am spus. Doamna aceea îmi zice: «Eu v-am întrebat frumos, nu să vă bateți joc de mine!». Dacă nu m-a crezut, atunci eu nu mai îmi spun vârsta”, a mărturisit artista.

În platoul Happy, Mirabela Dauer a povestit cum a reușit să slăbească 13 kilograme. Are un ritual la care nu renunță de doi ani încoace. Nici măcar când pleacă în turnee.

Dimineață, pe stomacul gol, beau o cană cu apă fierbinte cu o lămâie. Am slăbit așa 13 kilograme”.


Detalii despre această dietă a Mirabelei Dauer află din clipul alăturat.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, că s-a apucat de kickboxing. Iată și motivul

acum 1 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

”Pe ei îi iubesc foarte mult”, a dezvăluit Doinița Oancea la Happy Channel

acum 2 zile

Doinița Oancea, actrița care o interpretează pe Narcisa în serialul ”Sacrificiul” a acceptat povocarea Happy Channel și a răspuns întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”.

Actrița Alina Florescu, la ”CulTOUR”: ”Când eram mică, mă gândeam că este posibil să fiu o...”

acum 2 zile

”Continuă fraza” este unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR” pe care l-a jucat Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Iată ce a răspuns Silviu Biriș la întrebarea ”Am sau n-am gustat mâncarea câinelui sau a pisicii?”

acum 2 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la jocul "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante rubrici din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulOTUR”, Alina Florescu, alias Brândușa, din serialul ”Sacrificiul”, a dezvăluit alături de cine se distrează cel mai bine

acum 3 zile

"Ce-ai alege?", jocul care a pus-o în situații limită pe Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00 Iată ce a răspuns Alina întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »