VINERI, 03 FEBRUARIE 2017

De ce nu își mai spune Mirabela Dauer vârsta din buletin?

La Happy Tribute, Mirabela Dauer i-a mărturisit Ancăi Țurcașiu de ce nu mai vrea să spună ce vârstă are atunci când este întrebată. 

Eu ador copiii și animăluțele. Cum te primește un copil și un câțel, când vii acasă? Cu câtă bucurie! Eu sunt la vârsta lor. De fapt, eram odată în America și o femeie m-a întrebat câți ani am. I-am spus. Doamna aceea îmi zice: «Eu v-am întrebat frumos, nu să vă bateți joc de mine!». Dacă nu m-a crezut, atunci eu nu mai îmi spun vârsta”, a mărturisit artista.

În platoul Happy, Mirabela Dauer a povestit cum a reușit să slăbească 13 kilograme. Are un ritual la care nu renunță de doi ani încoace. Nici măcar când pleacă în turnee.

Dimineață, pe stomacul gol, beau o cană cu apă fierbinte cu o lămâie. Am slăbit așa 13 kilograme”.


Detalii despre această dietă a Mirabelei Dauer află din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 94 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 105 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 108 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 112 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 113 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »