JOI, 09 AUGUST 2018

De ce trebuie să vedeți spectacolul ”Incendii”? Interviu cu Răzvan Enciu și Denis Hanganu, la ”PoveștiCOOL”

 ”Incendii”, pus în scenă la teatrul Bulandra din Capitală, este un proiect inedit: toți cei implicați în realizarea lui sunt tineri actori talentați de la regie, la actori). Spectacolul pornește de la textul scris de Wajdi Mouawad și este o dramă trăită de oameni în timpul războiulul, o poveste despre ură și iubire, o poveste despre durere.  

Reporterul emisiunii ”PoveștiCool”, difuzată la Happy Channel, a realizat un interviu cu doi dintre actorii din distribuțuie: Răzvan Enciu (în rolul lul Simon) și Denis Hanganu (în rolul lui Wahab).

Veniți și vedeți spectacolul. Pentru că este bun, pentru că are niște probleme care sunt tot timpul de actualitate, pentru că este bine să ne amintim că nu suntem singuri”, a fost îndemnul lui Răzvan Enciu către telespectatorii Happy Channel.

De ce aș recomanda publicului să vină la Teatrul Bulandra să vadă spectacolul Incendii: pentru că tot auzim că tinerii actori nu mai sunt așa cum erau odinioară, iar eu tind să contest asta. De aceea, recomand publicului să vină la teatru, să îi vadă și pe tinerii actori și să le dăm o șansă”, a completat Denis Hanganu în interviul acordat emisiunii ”PoveștiCOOL”.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »