MARTI, 28 MAI 2019

”De pe urma acestei decizii am fost blocată trei ani”, a povestit Oana Sârbu la emisiunea ”CulTOUR”

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Oana Sârbu a mărturisit, printre altele, că îi place așa cum este ea. Din interviul de 61 de întrebări cu artista, telespectatorii Happy Channel au aflat și alte lucruri pe care Oana Sârbu nu le-a mai spus, până acum.

- În ce univers dintr-un roman sau un film v-ar plăcea să pătrundeți?

- În ”Magicianul”. Este o carte care mi-a plăcut foarte mult. Am văzut și filmul făcut după carte.

- Ce altă carte ați recomanda?

- În ultima perioadă am citit cărți de dezvoltare personală, dar nu am aplicat nimic, pentru că mi se par toate la fel. O carte care mi-a plăcut este ”Cele 40 de legi ale iubirii”. Este superbă!

- Care e cea mai grea decizie pe care ați luat-o?

- Cred că anul acesta se împlinesc șase ani. A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o. A fost o decizie din viața de cuplu și care a implicat o ființă foarte dragă... cea mai dragă ființă din viața mea. De pe urma acestei decizii am fost blocată trei ani. Pur și simplu nu am avut niciun fel de dorință de a mă mai duce către ceva și nici să accept oameni și lucruri care veneau spre mine. Nu o numesc depresie. Când ieri o decizie, trebuie să îți asumi consecințele, chiar dacă nu le prevezi. Acela a fost cel mai dreu lucru, dar cred că a fost decizia cea mai corectă pe care am luat-o.

Interviul cu Oana Sârbu continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 54 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 65 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 68 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 72 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 74 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »