MARTI, 28 MAI 2019

”De pe urma acestei decizii am fost blocată trei ani”, a povestit Oana Sârbu la emisiunea ”CulTOUR”

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Oana Sârbu a mărturisit, printre altele, că îi place așa cum este ea. Din interviul de 61 de întrebări cu artista, telespectatorii Happy Channel au aflat și alte lucruri pe care Oana Sârbu nu le-a mai spus, până acum.

- În ce univers dintr-un roman sau un film v-ar plăcea să pătrundeți?

- În ”Magicianul”. Este o carte care mi-a plăcut foarte mult. Am văzut și filmul făcut după carte.

- Ce altă carte ați recomanda?

- În ultima perioadă am citit cărți de dezvoltare personală, dar nu am aplicat nimic, pentru că mi se par toate la fel. O carte care mi-a plăcut este ”Cele 40 de legi ale iubirii”. Este superbă!

- Care e cea mai grea decizie pe care ați luat-o?

- Cred că anul acesta se împlinesc șase ani. A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o. A fost o decizie din viața de cuplu și care a implicat o ființă foarte dragă... cea mai dragă ființă din viața mea. De pe urma acestei decizii am fost blocată trei ani. Pur și simplu nu am avut niciun fel de dorință de a mă mai duce către ceva și nici să accept oameni și lucruri care veneau spre mine. Nu o numesc depresie. Când ieri o decizie, trebuie să îți asumi consecințele, chiar dacă nu le prevezi. Acela a fost cel mai dreu lucru, dar cred că a fost decizia cea mai corectă pe care am luat-o.

Interviul cu Oana Sârbu continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

acum 5 ore

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provovarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 1 zile

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 1 zile

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 2 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 2 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »