MARTI, 28 MAI 2019

”De pe urma acestei decizii am fost blocată trei ani”, a povestit Oana Sârbu la emisiunea ”CulTOUR”

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Oana Sârbu a mărturisit, printre altele, că îi place așa cum este ea. Din interviul de 61 de întrebări cu artista, telespectatorii Happy Channel au aflat și alte lucruri pe care Oana Sârbu nu le-a mai spus, până acum.

- În ce univers dintr-un roman sau un film v-ar plăcea să pătrundeți?

- În ”Magicianul”. Este o carte care mi-a plăcut foarte mult. Am văzut și filmul făcut după carte.

- Ce altă carte ați recomanda?

- În ultima perioadă am citit cărți de dezvoltare personală, dar nu am aplicat nimic, pentru că mi se par toate la fel. O carte care mi-a plăcut este ”Cele 40 de legi ale iubirii”. Este superbă!

- Care e cea mai grea decizie pe care ați luat-o?

- Cred că anul acesta se împlinesc șase ani. A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o. A fost o decizie din viața de cuplu și care a implicat o ființă foarte dragă... cea mai dragă ființă din viața mea. De pe urma acestei decizii am fost blocată trei ani. Pur și simplu nu am avut niciun fel de dorință de a mă mai duce către ceva și nici să accept oameni și lucruri care veneau spre mine. Nu o numesc depresie. Când ieri o decizie, trebuie să îți asumi consecințele, chiar dacă nu le prevezi. Acela a fost cel mai dreu lucru, dar cred că a fost decizia cea mai corectă pe care am luat-o.

Interviul cu Oana Sârbu continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 5 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 5 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 6 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »