VINERI, 05 APRILIE 2019

Denis Ștefan, la ”CulTOUR”: ”Fata mea și caii îmi provoacă dependență”

Provocarea celor 61 de întrebări l-a purtat pe Denis Ștefan în trecut. Actorul a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy CHannel, care a fost primul său loc de muncă.

Primul meu job a fost cel de manechin viu. Stăteam în vitrină, vreo două ore și mă uitam... Era o chestie foarte interesantă. Patronul vpzuse asta în Paris. Vreme de doi ani a fost ceva interesant”, a povestit Denis la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Tot la capitolul amintiri, actorul spune că unul dintre lucrurile ilegale făcute de el este... că a furat mere.

”Să stau cu Delia (n.r. fiica sa) să mă joc. Să stau într-un grajd cu caii și să-i ascult cum mănâncă liniștiți. Să stau la mare, atunci când e lințte pe plajă, să simți nisipul. E doar liniștea aia a valurilor mării, care s emișcă și îți dă ceva liniște pentru suflet”, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile mărunte care îl fac fericit.

În interviul de 61 de întrebări, Denis Ștefan a mărturisit că fiica sa și caii îi dau dependență.

Care este cea mai mare frică a sa, câte MII de cărți a citit și care e preferata sa, cum a descoperit că nu are nimic în comun cu muzica, dar și multe alte lucrri povestit de Denis Ștefan, în clipul, alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »