VINERI, 05 APRILIE 2019

Denis Ștefan, la ”CulTOUR”: ”Fata mea și caii îmi provoacă dependență”

Provocarea celor 61 de întrebări l-a purtat pe Denis Ștefan în trecut. Actorul a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy CHannel, care a fost primul său loc de muncă.

Primul meu job a fost cel de manechin viu. Stăteam în vitrină, vreo două ore și mă uitam... Era o chestie foarte interesantă. Patronul vpzuse asta în Paris. Vreme de doi ani a fost ceva interesant”, a povestit Denis la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Tot la capitolul amintiri, actorul spune că unul dintre lucrurile ilegale făcute de el este... că a furat mere.

”Să stau cu Delia (n.r. fiica sa) să mă joc. Să stau într-un grajd cu caii și să-i ascult cum mănâncă liniștiți. Să stau la mare, atunci când e lințte pe plajă, să simți nisipul. E doar liniștea aia a valurilor mării, care s emișcă și îți dă ceva liniște pentru suflet”, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile mărunte care îl fac fericit.

În interviul de 61 de întrebări, Denis Ștefan a mărturisit că fiica sa și caii îi dau dependență.

Care este cea mai mare frică a sa, câte MII de cărți a citit și care e preferata sa, cum a descoperit că nu are nimic în comun cu muzica, dar și multe alte lucrri povestit de Denis Ștefan, în clipul, alăturat.

COMENTARII

Vrea să fie Moș Crăciun. La ”CulTOUR”, actorul Alexandru Ion a spus ce reguli ar stabili la capitolul cadouri

acum 7 ore

Varianta ”Crăciunistică” a provocării ”Ce-ai alege” a ajuns și la actorul Alexandru Ion, din serialul ”Sacrificiul”. Ce a răspuns el întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, aflați din interviul alăturat.

Ce preferă Cristina Ciobănașu să facă iarna: bătaie cu bulgări sau îngerași în zăpadă?

acum 1 zile

”Ce-ai alege”, în varianta ”Crăciunistică”, a fost provocarea Happy Channel pe care a primit-o Cristina Ciobănașu. Care sunt variantele alese de ea, aflați din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”.

Randi a povestit, la Happy Channel, ce gest a făcut Fuego pentru el și l-a impresionat plăcut

acum 1 zile

Andrei Ropca, sau Randi, pe numele său de scenă, a răspuns provocării ”CulTOUR”, ediția de Sărbătoare. În cadrul jocului ”Ce-ai alege”, el ne-a dezvăluit care sunt preparatele sale preparate specifice Crăciunului, dar și despre obiceiurile sale din această perioadă.

”Acum pot spune că am făcut”, a mărturisit, cu mândrie, Cristina Ciobănașu la Happy Channel

acum 1 zile

Provocarea ”Am sau n-am”, cu întrebări ”Crăciunești”, a ajuns și la Cristina Ciobănașu. Ce a făcut și ce nu, aflați din interviul acordtar de Criss emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de a ora 16.00.

Goana după cadourile de Crăciun. Cristina Ciobănașu a povestit, la ”CulOTUR”, cum se pregătește pentru această perioadă

acum 2 zile

Crăciun, brad, zăpadă, cadouri, bucate speciale, povești – despre toate acestea, Cristina Ciobănașu a povestit la emisiunea „CulTOUR”, în cadrul interviului de 61 de întrebări ”Crăciunești”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »