VINERI, 05 APRILIE 2019

Denis Ștefan, la ”CulTOUR”: ”Fata mea și caii îmi provoacă dependență”

Provocarea celor 61 de întrebări l-a purtat pe Denis Ștefan în trecut. Actorul a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy CHannel, care a fost primul său loc de muncă.

Primul meu job a fost cel de manechin viu. Stăteam în vitrină, vreo două ore și mă uitam... Era o chestie foarte interesantă. Patronul vpzuse asta în Paris. Vreme de doi ani a fost ceva interesant”, a povestit Denis la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Tot la capitolul amintiri, actorul spune că unul dintre lucrurile ilegale făcute de el este... că a furat mere.

”Să stau cu Delia (n.r. fiica sa) să mă joc. Să stau într-un grajd cu caii și să-i ascult cum mănâncă liniștiți. Să stau la mare, atunci când e lințte pe plajă, să simți nisipul. E doar liniștea aia a valurilor mării, care s emișcă și îți dă ceva liniște pentru suflet”, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile mărunte care îl fac fericit.

În interviul de 61 de întrebări, Denis Ștefan a mărturisit că fiica sa și caii îi dau dependență.

Care este cea mai mare frică a sa, câte MII de cărți a citit și care e preferata sa, cum a descoperit că nu are nimic în comun cu muzica, dar și multe alte lucrri povestit de Denis Ștefan, în clipul, alăturat.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 18 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 18 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 22 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »