VINERI, 05 APRILIE 2019

Denis Ștefan, la ”CulTOUR”: ”Fata mea și caii îmi provoacă dependență”

Provocarea celor 61 de întrebări l-a purtat pe Denis Ștefan în trecut. Actorul a povestit la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy CHannel, care a fost primul său loc de muncă.

Primul meu job a fost cel de manechin viu. Stăteam în vitrină, vreo două ore și mă uitam... Era o chestie foarte interesantă. Patronul vpzuse asta în Paris. Vreme de doi ani a fost ceva interesant”, a povestit Denis la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Tot la capitolul amintiri, actorul spune că unul dintre lucrurile ilegale făcute de el este... că a furat mere.

”Să stau cu Delia (n.r. fiica sa) să mă joc. Să stau într-un grajd cu caii și să-i ascult cum mănâncă liniștiți. Să stau la mare, atunci când e lințte pe plajă, să simți nisipul. E doar liniștea aia a valurilor mării, care s emișcă și îți dă ceva liniște pentru suflet”, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile mărunte care îl fac fericit.

În interviul de 61 de întrebări, Denis Ștefan a mărturisit că fiica sa și caii îi dau dependență.

Care este cea mai mare frică a sa, câte MII de cărți a citit și care e preferata sa, cum a descoperit că nu are nimic în comun cu muzica, dar și multe alte lucrri povestit de Denis Ștefan, în clipul, alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 92 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 103 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 106 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 110 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 112 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »