JOI, 06 APRILIE 2017

”Detașarea, probabil, îți dă o forță uriașă”. Mihai Gruia Sandu spune că aceasta poate fi rețeta reușitei

 La desen, spune Mihai Gruia Sandu, nu era talentat. 

Nu am considerat niciodată că am har în arte plastice. Îmi plăcea sculptura, la pictură îmi ieșea bine, dar se vedea că nu-mi plăcea. În mod ciudat, sora mea, care era foarte atașată de lucrurile astea, avea note mult mai mici decât mine. Nu știu de ce. Probabil că detașarea îți dă o forță foarte uriașă. Făceam toate trăsnăile și nu-mi păsa dacă profesorul îmi dădea nota 5 sau 10. Nu finalizam lucrurile, nu stăteam să lucrez ore-n șir. În mintea mea a fost teatrul”, își amintește invitatul Ancăi Țurcașiu la rubrica Tribute, din cadrul emisiunii ”Happy Day”.

Despre primul său contact cu lumea teatrului, debut și alte amintiri actoricești, aflați din clipul alăturat.

”În realitate, câștigă partida cei care muncesc foarte mult”, este răspunsul actorului și profesorului Mihai Gruia Sandu despre harul și talentul de actori.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 56 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 67 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 70 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 74 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 76 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »