LUNI, 31 OCTOMBRIE 2016

Diana Munteanu gătește în emisiunea Happy Day. În ediția din 1 noiembrie


De la 8:30, la Happy Day, telespectatorii se vor întâlni cu simpatica Diana Munteanu, în bucătăria Happy. Ea va pregăti la Happy Food o porție de cartofi franțuzești, o rețetă care se prepară mai ușor decât s-ar crede.

Cei mai matinali vor vedea cum decurge viața la castel, cu toate întâmplările de la etaj, dar și de la subsol, unde e lumea servitorilor. Secvențele sunt din serialul ”Downtown Abbey”, ce va avea premiera duminică, 6 noiembrie, de la 18:00, pe Happy Channel.

Carmen Brumă ne ajută să eliminăm kilogramele în plus cu câteve lecții de karate, o activitate sportivă care pune toți mușchii la treabă.

Însă, cei care nu au avut timp să urmărească ediția de dimineață a emisiunii Happy Day, o vor putea vedea după prânz, de la 15:30, pe Happy Channel.

Ziua continuă pe Happy Channel, de la 23:20, cu Happy Night! Happy Cinema by Criss și Vlad prezintă animația ”Trolls”, o comedie amuzantă despre căutarea fericirii și până unde sunt unii dispuși să meargă pentru a o obține.

În aceeași ediție, telespectatorii vor afla de la Adi Perjovschi și Rapha care este cel mai bun ritual de îngrjire al părului la bărbați.

Iar Criss și Vlad le povestesc telespectatorilor despre un alt serial care va avea premiera duminică, 6 noiembrie, de la 20:00, pe Happy Channel, Mr. Selfridge, personaj ce a existat cu adevărat, iar în anul 1909 a înființat un magazin la Londra care există și astăzi, un magazin care a schimbat filosofia shoppingului.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 87 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 98 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 101 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 105 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 107 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »