JOI, 02 MAI 2019

Doctorul Monica Pop a văzut prima operație când avea doar 7 ani. La 8 ani, își ajuta mama la o intervenție medicală complicată

 Dr. Monica Pop a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. 

- Descrieți meseria dv în trei cuvinte.

- Grea. Emoționantă. Foaerte frumoasă atunci când iese bine.

- Ce răspundeați în copilărie la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Numai doctor răspundeam. Dintotdeauna asta am visat. A mai fost ceva în discuție: avocat. Dar a fost visul meu să fac și Dreptul, după ce am terminat Medicina. Aș fi vrut să o fac ca lumea, pentru că sunt multe implicații de genul acesta.

- De unde a pornit pasiunea pentu meseria de medic?

- Tot neamul meu e de medici, în afară de soțul meu, care este inginer chimist. 8 medici am fost în familie. Să știți că într-o casă de doctori se vorbește numai despre medicină. Prima dată am asistat la o intervenție chirurgicală când aveam 7 ani. Mamam mea făcea chirurgie toracică și am rugat-o să mă lase în sală să văd o operație. Mi-a părut rău toată viața că am făcut așa, pentru că este impresionantă o operație pe plămâni și mi-a fost rău. A venit cu mine și băiatul șefului contabil. El avea 17 ani. A leșinat, l-au scos de acolo. Eu nu am căzut, mă țineam de un perte, că nici bine nu-mi era. M-a obsedat acea operație. La vârsta de 8 ani am ajutat-o pe mama la o operație grea. Un inginer vărsa sânge. Pe mama nu avea cine să o ajute. M-a luat acolo și mi-a spus să fac doar ce spunea ea.

Cum au decurs lucrurile, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 ore

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 ore

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Ada Condeescu, la CulTOUR: ”La 19 ani, e destul de complicat să faci asta...”

acum 9 ore

Cunoscută în special pentru rolul Ana din filmul ”Eu când vreau să fluier, fluier”, actrița Ada Condeescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii „CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 5 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »