JOI, 02 MAI 2019

Doctorul Monica Pop a văzut prima operație când avea doar 7 ani. La 8 ani, își ajuta mama la o intervenție medicală complicată

 Dr. Monica Pop a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30. 

- Descrieți meseria dv în trei cuvinte.

- Grea. Emoționantă. Foaerte frumoasă atunci când iese bine.

- Ce răspundeați în copilărie la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Numai doctor răspundeam. Dintotdeauna asta am visat. A mai fost ceva în discuție: avocat. Dar a fost visul meu să fac și Dreptul, după ce am terminat Medicina. Aș fi vrut să o fac ca lumea, pentru că sunt multe implicații de genul acesta.

- De unde a pornit pasiunea pentu meseria de medic?

- Tot neamul meu e de medici, în afară de soțul meu, care este inginer chimist. 8 medici am fost în familie. Să știți că într-o casă de doctori se vorbește numai despre medicină. Prima dată am asistat la o intervenție chirurgicală când aveam 7 ani. Mamam mea făcea chirurgie toracică și am rugat-o să mă lase în sală să văd o operație. Mi-a părut rău toată viața că am făcut așa, pentru că este impresionantă o operație pe plămâni și mi-a fost rău. A venit cu mine și băiatul șefului contabil. El avea 17 ani. A leșinat, l-au scos de acolo. Eu nu am căzut, mă țineam de un perte, că nici bine nu-mi era. M-a obsedat acea operație. La vârsta de 8 ani am ajutat-o pe mama la o operație grea. Un inginer vărsa sânge. Pe mama nu avea cine să o ajute. M-a luat acolo și mi-a spus să fac doar ce spunea ea.

Cum au decurs lucrurile, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 12 ore

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 2 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 2 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »