VINERI, 22 FEBRUARIE 2019

Doinița Oancea, la ”CulTOUR”: ”Contează ce am în cap. Aspectul exterior este perisabil”

 Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), Doinița Oancea a mărtirisit că mama ei este modelul ei de viață. Dar, actrița spune că foarte dragi și de la care a învățat foarte multe, mai sunt și alte persoane.

”Mama mi-a fost primul model și îmi este în continuare din foarte multe puncte de vedere. Una dintre persoanele pe care le consider foarte apropiate și le doncider modele, este și doamna Carmen Tănase. Și nu o spun așa, ca să mă aflu în treabă. Char simt că de la ea am învățat foarte multe. Domnul Gheorghe Visu, pe care l-am iubit și îl iubesc în continuare foarte foarte mult. Au fost primii oameni cu care am intrat în contact atunci când am făcut cunoștință cu această lume a actoriei. Mai am persoane pe care le admir: Loredana. Este o persoană frumasă ca și caracter, ca și personalitate”.

În interviul acordat postului Happy Channel, Doința Oancea a spus că și-ar fi dorit să lucreze ca dădacă, pentru că îi plac foarte mult copiii și are ”chimie” cu ei.

În momentul ăsta, contează foarte mult ce am în cap. Toți trecem prin perioada aceea în care punem preț pe aspectul exterior, care nu are nicio legătură cu nimic. E mai puțin important exteriorul, e perisabil”, a mărturisit actrița pe care o puteți vedea la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat miercurea, de la ora 20.00.

Continuarea interviului, în clipul alăturat, în care veți descoperi o Doinița Oancea matură, alturistă, sinceră.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 20 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »