VINERI, 22 FEBRUARIE 2019

Doinița Oancea, la ”CulTOUR”: ”Contează ce am în cap. Aspectul exterior este perisabil”

 Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00), Doinița Oancea a mărtirisit că mama ei este modelul ei de viață. Dar, actrița spune că foarte dragi și de la care a învățat foarte multe, mai sunt și alte persoane.

”Mama mi-a fost primul model și îmi este în continuare din foarte multe puncte de vedere. Una dintre persoanele pe care le consider foarte apropiate și le doncider modele, este și doamna Carmen Tănase. Și nu o spun așa, ca să mă aflu în treabă. Char simt că de la ea am învățat foarte multe. Domnul Gheorghe Visu, pe care l-am iubit și îl iubesc în continuare foarte foarte mult. Au fost primii oameni cu care am intrat în contact atunci când am făcut cunoștință cu această lume a actoriei. Mai am persoane pe care le admir: Loredana. Este o persoană frumasă ca și caracter, ca și personalitate”.

În interviul acordat postului Happy Channel, Doința Oancea a spus că și-ar fi dorit să lucreze ca dădacă, pentru că îi plac foarte mult copiii și are ”chimie” cu ei.

În momentul ăsta, contează foarte mult ce am în cap. Toți trecem prin perioada aceea în care punem preț pe aspectul exterior, care nu are nicio legătură cu nimic. E mai puțin important exteriorul, e perisabil”, a mărturisit actrița pe care o puteți vedea la Antena 1, în serialul ”Fructul Oprit”, difuzat miercurea, de la ora 20.00.

Continuarea interviului, în clipul alăturat, în care veți descoperi o Doinița Oancea matură, alturistă, sinceră.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »