VINERI, 03 MAI 2019

Dr. Monica Pop, la ”CulTOUR”: ”Nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient”

 Dr. Monica Pop, Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre lucrurile povestite de domnia sa la emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

- Spuneți-ne trei dintre cele mai frecvente întrebări ciudate pe care le-ați auzit de la pacienți.

- Mi-au cerut consultații cu totul în afara specializării mele. Eu mă bucur și mă simt flatată, dar trebuie să meargă la specialist. O doamnă m-a orpit într-un supermarket și mi-a spus că are o problemă la sân și dacă vreau să o examinez, să mergem într-un loc unde nu sunt oameni... Sigur că am trimis-o la un specialist, să își facă mamografie. M-a contactat un domn, care are copilul cu polipi și m-a întrebat ce să facă. I-am zis să meargă la pediatru sau la ORL-ist. Oamenii pun tot felul de întrebări, care nu au legătură cu specialitatea. 

- Care sunt cele trei calități esențiale pe care trebuie să le aibă orice medic, orice viitor medic?

- În primul rând, trebuie să îi placă meseria și să o facă din convingere. Să aibă curaj și un temperament necesar, pentru că nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient. Trebuie să ai un anumit temperament.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 12 ore

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 2 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 2 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »