VINERI, 03 MAI 2019

Dr. Monica Pop, la ”CulTOUR”: ”Nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient”

 Dr. Monica Pop, Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre lucrurile povestite de domnia sa la emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

- Spuneți-ne trei dintre cele mai frecvente întrebări ciudate pe care le-ați auzit de la pacienți.

- Mi-au cerut consultații cu totul în afara specializării mele. Eu mă bucur și mă simt flatată, dar trebuie să meargă la specialist. O doamnă m-a orpit într-un supermarket și mi-a spus că are o problemă la sân și dacă vreau să o examinez, să mergem într-un loc unde nu sunt oameni... Sigur că am trimis-o la un specialist, să își facă mamografie. M-a contactat un domn, care are copilul cu polipi și m-a întrebat ce să facă. I-am zis să meargă la pediatru sau la ORL-ist. Oamenii pun tot felul de întrebări, care nu au legătură cu specialitatea. 

- Care sunt cele trei calități esențiale pe care trebuie să le aibă orice medic, orice viitor medic?

- În primul rând, trebuie să îi placă meseria și să o facă din convingere. Să aibă curaj și un temperament necesar, pentru că nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient. Trebuie să ai un anumit temperament.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 4 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Tudor Ionescu, de la Fly Project: ”Sunt un om emotiv, deși nu pare”

acum 5 zile

Tudor Ionescu și Dan Deneș, cei doi băieți care formează trupa ”Fly Project”, au răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Visul lui Nicole Cherry: ”Vreau să deschid o școală de muzică”

acum 5 zile

Are doar 20 de ani, dar Nicole Cherry este cât se poate de cu picioarele pe pământ pentru o tânără. La emisiunea ”CulTOUR”, cântăreața ne-a arătat o altă latură a ei, cea mai puțin văzută de public.

Patru filme: două bune, două... nereușite. Iată recomandările Irinei Margareta Nistor

acum 6 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor este cea care aduce... ”pastila de cinematografie”. De data aceasta, criticul de film prezintă patru pelicule: două bune, două... mai puțin bune.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »