VINERI, 03 MAI 2019

Dr. Monica Pop, la ”CulTOUR”: ”Nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient”

 Dr. Monica Pop, Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre lucrurile povestite de domnia sa la emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

- Spuneți-ne trei dintre cele mai frecvente întrebări ciudate pe care le-ați auzit de la pacienți.

- Mi-au cerut consultații cu totul în afara specializării mele. Eu mă bucur și mă simt flatată, dar trebuie să meargă la specialist. O doamnă m-a orpit într-un supermarket și mi-a spus că are o problemă la sân și dacă vreau să o examinez, să mergem într-un loc unde nu sunt oameni... Sigur că am trimis-o la un specialist, să își facă mamografie. M-a contactat un domn, care are copilul cu polipi și m-a întrebat ce să facă. I-am zis să meargă la pediatru sau la ORL-ist. Oamenii pun tot felul de întrebări, care nu au legătură cu specialitatea. 

- Care sunt cele trei calități esențiale pe care trebuie să le aibă orice medic, orice viitor medic?

- În primul rând, trebuie să îi placă meseria și să o facă din convingere. Să aibă curaj și un temperament necesar, pentru că nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient. Trebuie să ai un anumit temperament.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 89 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 100 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 103 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 107 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 109 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »