VINERI, 03 MAI 2019

Dr. Monica Pop, la ”CulTOUR”: ”Nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient”

 Dr. Monica Pop, Manager General al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre lucrurile povestite de domnia sa la emisiunea prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

- Spuneți-ne trei dintre cele mai frecvente întrebări ciudate pe care le-ați auzit de la pacienți.

- Mi-au cerut consultații cu totul în afara specializării mele. Eu mă bucur și mă simt flatată, dar trebuie să meargă la specialist. O doamnă m-a orpit într-un supermarket și mi-a spus că are o problemă la sân și dacă vreau să o examinez, să mergem într-un loc unde nu sunt oameni... Sigur că am trimis-o la un specialist, să își facă mamografie. M-a contactat un domn, care are copilul cu polipi și m-a întrebat ce să facă. I-am zis să meargă la pediatru sau la ORL-ist. Oamenii pun tot felul de întrebări, care nu au legătură cu specialitatea. 

- Care sunt cele trei calități esențiale pe care trebuie să le aibă orice medic, orice viitor medic?

- În primul rând, trebuie să îi placă meseria și să o facă din convingere. Să aibă curaj și un temperament necesar, pentru că nu e normal ca un medic să leșine lângă un pacient. Trebuie să ai un anumit temperament.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 1 zile

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 4 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 5 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »