JOI, 23 MAI 2019

”Echilibrat”, acesta este cuvântul prin care se descrie actorul Bogdan Albulescu

Bogdan Albulescu, alias Adrian, din serialul ”Fructul Oprit”, a fost... ”luat la întrebări” de reporterul Happy Channel. În ultima lui zi de filmare pe platourile serialului difuzat de Antena 1, actorul a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Am, așa, un sentiment foarte bun. A fost o muncă foarte frumoasă. A fost o perioadă super-fastă din viața mea și mi-a plăcut să fac asta”, a mărturisit actorul despre perioada filmărilor pentru ”Fructul oprit”.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Într-un cuvânt: echilibrat!

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- Faptul că se pot baza că atunci când am luat o decizie o duc până la capăt.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Când eram eu foarte mic, eram ”regele” găștii de la mine de la poartă și eu voiam să fiu Bobby, omul din Atlantis. Visam să fiu supererou.

- Dacă ai putea să stabilești tu o regulă pe care să o respecte toată lumea, care ar fi aceasta?

- Disciplina. Am impresia că noi, românii, trăim într-un haos.

- Ce ai învățat din ultimul tău eșec?

- Să fiu mai puternic, să iau lucrurile așa cum vin. Să nu mai tratez totul ca pe o  dramă. De cele mai multe ori, noi tindem să considerăm probleme lucrurile care ni se întâmplă și sunt, de fapt, dooar lucruri peste care trebuie să trecem.Ține doar de tine să treci peste ele.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 54 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 65 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 68 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 72 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 74 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »