JOI, 23 MAI 2019

”Echilibrat”, acesta este cuvântul prin care se descrie actorul Bogdan Albulescu

Bogdan Albulescu, alias Adrian, din serialul ”Fructul Oprit”, a fost... ”luat la întrebări” de reporterul Happy Channel. În ultima lui zi de filmare pe platourile serialului difuzat de Antena 1, actorul a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Am, așa, un sentiment foarte bun. A fost o muncă foarte frumoasă. A fost o perioadă super-fastă din viața mea și mi-a plăcut să fac asta”, a mărturisit actorul despre perioada filmărilor pentru ”Fructul oprit”.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Într-un cuvânt: echilibrat!

- Ce consideră prietenii tăi atât de tipic ție?

- Faptul că se pot baza că atunci când am luat o decizie o duc până la capăt.

- Ce răspundeai, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Când eram eu foarte mic, eram ”regele” găștii de la mine de la poartă și eu voiam să fiu Bobby, omul din Atlantis. Visam să fiu supererou.

- Dacă ai putea să stabilești tu o regulă pe care să o respecte toată lumea, care ar fi aceasta?

- Disciplina. Am impresia că noi, românii, trăim într-un haos.

- Ce ai învățat din ultimul tău eșec?

- Să fiu mai puternic, să iau lucrurile așa cum vin. Să nu mai tratez totul ca pe o  dramă. De cele mai multe ori, noi tindem să considerăm probleme lucrurile care ni se întâmplă și sunt, de fapt, dooar lucruri peste care trebuie să trecem.Ține doar de tine să treci peste ele.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

”Sunt prietenul perfect pentru toată lumea”, a mărturisit, la ”CulTOUR”, stilistul Stephan Pelger

acum 6 ore

Stilistul Stephan Pelger a acceptat provovarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre "Booksmart" şi "Cyrano, mon amour"

acum 1 zile

”Examen de (i)maturitate” (”Booksmart”) și "Cyrano, mon amour” sunt cele două filme despre care Irina Margareta Nistor vorbește la emsiunea ”CulTOUR”.

Actrița Ana Crețu, cuprinsă de nostalgie la despărțirea de serialul ”Fructul Oprit”: „Personajul ăsta reprezintă suma fricilor mele”

acum 1 zile

Pentru Ana Crețu, alias Cami, din ”Fructul oprit”, ultima zi de filmare pentru acest serial a coincis cu ziua ei de naștere. Cum a fost în ultima zi de filmare? Ne-a spus chiar actrița, în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”:

”Am început și am destrămat foarte multe povești aici”, a mărturisit Ana Ciontea despre experiența trăită la filmările pentru ”Fructul Oprit”

acum 2 zile

Serialul fenomen ”Fructul oprit” a ajuns la final. Echipa emisiunii ”CulTOUR” , difuzată de Happy Channel a realizat o serie de interviuri cu câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare.

„Sunt bucuroasă de ceea ce am făcut în «Fructul Oprit»”, a mărturisit Cosmina Dobrotă la Happy Channel

acum 2 zile

Ce a însemnat ”Fructul Oprit” pentru actorii implcați? Echpa Happy Channel a aflat acest lucru de la câțiva dintre actorii care au participat la ultima zi de filmare: Carmen Tănase, Bogdan Stanoevici, Ioana Blaj, Ana Crețu, Cosmina Dobrotă, Ana Ciontea.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »