VINERI, 03 MAI 2019

”Eram o rebelă și nu ascultam de nimeni”, a mărturisit Giulia Anghelescu la ”CulTOUR”

 Cântăreața Giulia Anghelescu, pe care publicul a cunoscut-o în anii 2000, când cânta în trupa Candy, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30, și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Sunt Giulia, am 34 de ani, am doi copii minunați, sunt artist, sunt... nu mai știu ce sunt: blogger, vlogger, sunt actriță la început de drum...

- Zi-ne ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Să știi că nu prea păstrez secrete despre mine... Despre alții, da. Ce pot să îți zic e că îmi place foarte mult să gătesc, asta e una dintre pasiunile mele.

- Cum ești ca mamă?

- Sper ca și copiii să mă consider prietena lor, sunt o mamă deschisă, tot timpul vorbesc orice cu ei, am răspuns la orice întrebare, oricât de grea. Eu încerc să fiu o mamă deschisă și să le dau încredere că indiferent de ce își doresc să facă, pot face.

- După ce tânjește copilul din tine?

- După vacanță, după vată pe băț, după să doarmă cât vrea el, când vrea el. Uneori tânjesc după o plimbare pe faleza de acasă, de la Galați să mă plimb eu și să fie liniște.

- Ce sfat ți-ai da, dacă ai putea vorbi cu tine, cea de la 15 ani?

- Ooo, multe sfaturi. Eram o rebelă și nu ascultam de nimeni și făceam numai ce doream. M-am maturizat și am învățat foarte multe lucruri din ce mi s-a întâmplat de-a lungul vieții. Ce i-aș spune Giuliei de 15 ani: să aibă răbdare și încredere, că toate se vor termina cu bine. Și, chiar dacă nu se termină cu bine, în sensul pe care și l-a dori ea, nimic nu e întâmplător.

- Care e cea mai ciudată pedeapsă primită de la părinți?

- Nu prea mă pedepseau ai mei. Mă lăsau să mă dau singură cu capul de pereți și să trec prin toate și să regret singură dacă nu a fost ceva bine în ceea ce am făcut.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 3 ore

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Ioana Blaj, la CulTOUR: ”E cea mai tare experiență pe care eu am trăit-o vreodată!”

acum 3 ore

Ioana Blaj a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Cum este Ioana, dincolo de camera de filmat, dincolo de micul ecran, aflați din acest interviu.

Ada Condeescu, la CulTOUR: ”La 19 ani, e destul de complicat să faci asta...”

acum 9 ore

Cunoscută în special pentru rolul Ana din filmul ”Eu când vreau să fluier, fluier”, actrița Ada Condeescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii „CulTour”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu vorbesc mult! Florin Piersic e tăcut...”, a declarat Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Adina Buzatu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.00.

Ioana Blaj: ”Îmi lipsește extrem de mult să stau și să citesc o carte în tihnă”

acum 5 zile

Actrița Ioana Blaj, pe care o veți urmări, din toamnă, în serialul ”Sacrificiul”, a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că are o lungă listă cu ce și-ar dori să facă... dacă ar avea mai mult timp liber.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »