VINERI, 03 MAI 2019

”Eram o rebelă și nu ascultam de nimeni”, a mărturisit Giulia Anghelescu la ”CulTOUR”

 Cântăreața Giulia Anghelescu, pe care publicul a cunoscut-o în anii 2000, când cânta în trupa Candy, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30, și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Sunt Giulia, am 34 de ani, am doi copii minunați, sunt artist, sunt... nu mai știu ce sunt: blogger, vlogger, sunt actriță la început de drum...

- Zi-ne ceva despre tine ce nu știe toată lumea.

- Să știi că nu prea păstrez secrete despre mine... Despre alții, da. Ce pot să îți zic e că îmi place foarte mult să gătesc, asta e una dintre pasiunile mele.

- Cum ești ca mamă?

- Sper ca și copiii să mă consider prietena lor, sunt o mamă deschisă, tot timpul vorbesc orice cu ei, am răspuns la orice întrebare, oricât de grea. Eu încerc să fiu o mamă deschisă și să le dau încredere că indiferent de ce își doresc să facă, pot face.

- După ce tânjește copilul din tine?

- După vacanță, după vată pe băț, după să doarmă cât vrea el, când vrea el. Uneori tânjesc după o plimbare pe faleza de acasă, de la Galați să mă plimb eu și să fie liniște.

- Ce sfat ți-ai da, dacă ai putea vorbi cu tine, cea de la 15 ani?

- Ooo, multe sfaturi. Eram o rebelă și nu ascultam de nimeni și făceam numai ce doream. M-am maturizat și am învățat foarte multe lucruri din ce mi s-a întâmplat de-a lungul vieții. Ce i-aș spune Giuliei de 15 ani: să aibă răbdare și încredere, că toate se vor termina cu bine. Și, chiar dacă nu se termină cu bine, în sensul pe care și l-a dori ea, nimic nu e întâmplător.

- Care e cea mai ciudată pedeapsă primită de la părinți?

- Nu prea mă pedepseau ai mei. Mă lăsau să mă dau singură cu capul de pereți și să trec prin toate și să regret singură dacă nu a fost ceva bine în ceea ce am făcut.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Florin Grozea, ex Hi-Q, ne-a spus care e cel mai tare lucru pe care știe să-l facă. Nu, nu este muzica!

acum 12 ore

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să facă față seriei de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos.

”La 14 ani, spălam parbrizele mașinilor”, a mărturisit Adina Buzatu la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

acum 1 zile

Adina Buzatu, stilist specializat în vestimentația masculină, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Cu un milion de dolari pe cap, Flick Domnul Rimă ar duce grja... ANAF-ului

acum 2 zile

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick Domnul Rimă) s-a lăsat ”interogat” de reporterul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări. Iată, mai jos, o mică parte dintre întrebările noastre și răspunsurile oferite de Domnul Rimă.

La ”CulTOUR”, despre filmele de văzut și de... ocolit. LETO (O vară rock'n'roll) și Blestemul femeii care plânge

acum 2 zile

La pastila de cinematografie a emisiunii ”CulTOUR”, criticul de film Irina Margareta Naistor vorbește despre peliculele ”LETO (O vară rock'n'roll)” și ”Blestemul femeii care plânge” (”The Curse of La Llorona”).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »