• MIERCURI, 13 IUNIE 2018

  ”Este uimitor că oamenii de aici sunt atât de prietenoși”, spune Pierce Brown despre români

  Echipa emisiunii ”PoveștiCOOL” a realizat un super-interviu cu scriitorul Pierce Brown, autorul best sellerului ”Furia Roșie”, după care s-a făcut și un film.

  Aflat prima oară în România, pentru lansarea volulumului ”Furia Aurie”, scriitorul a mărturisit că știe destul de multe lucruri despre țara noastră:

  Sunt pentru prima oară în România, dar am citit atât de multe despre ea, în copilărie. Mai întâi, tot felul de legende, iar apoi, politică. Este uimitor că oamenii de aici sunt atât de prietenoși. Am îmbrățișat aici mai mulți oameni decât în orice altă țară și cred că asta spune multe depsre români. Ador mâncarea de aici și oamenii și astea sunt motive pentru care revin în anumite locuri”, a declarat Pierce Brown la ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel.

  În clipul de mai jos aveți întregul interviu cu scriitorul Pierce Brown.


  Pierce Brown s-a născut în 1988. De la 18 ani, a scris 6 cărți fantasy și de ficțiune istorică, care i-au fost respinse de nu mai puțin de 120 de agenți literari. La 22 de ani a început să scrie „Furia Roșie” („Red Rising”), pe care a terminat-o în numai două luni și, la început, a avut soarta manuscriselor anterioare. În 2013, prestigioasa editură Random House a cumpărat drepturile de publicare ale romanului, care a văzut lumina tiparului în 2014: în mai puțin de doi ani, cartea a fost tradusă în peste 25 de limbi.

  În februarie 2014, Universal Pictures a achiziționat drepturile de ecranizare pentru „Furia Roșie” în urma unei licitații care a depășit suma de 1 milion de dolari. Urmarea cărții, „Golden Son” („Furia Aurie”), a apărut în anul 2015 și a ajuns pe locul 6 pe lista de bestselleruri The New York Times.

  În 2016, al treilea volum al trilogiei, „Morning Star” („Furia Dimineții”), a ajuns pe locul 1 în lista de bestselleruri din The New York Times și pe locul 1 în lista de bestselleruri din USA Today. În 2017, Pierce împreună cu Rik Hoskin a scris acțiunea și dialogurile pentru o serie BD intitulată „Red Rising: Sons of Ares”, ilustrată de Eli Powell, care este un prequel la „Furia Roșie”. Dynamite Entertainment a publicat până acum 6 numere din serie.

  În 2018, Pierce a publicat primul roman dintr-o nouă trilogie care continuă evenimentele din cea anterioară – „Iron Gold”.

  COMENTARII

  61 de întrebări pentru Petru Păun, alias Alex, din “Fructul Oprit”: ”Nu aș înșela niciodată”

  acum 2 ore

  Petru Păun, cel care îl interpretează pe Alex, în serialul “Fructul Oprit”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări.

  Interviu în exclusivitate cu actorul Florin Zamfirescu: "Am multe amintiri, dar am învățat să nu trăiesc din ele"

  acum 21 ore

   Actorul Florin Zamfirescu își deschide sufletul și își povestește viața la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Întrebat care este cea mai frumoasă amintire a sa, Florin Zamfirescu...

  Florin Zamfirescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Puține lucruri mă fac fericit”

  acum 21 ore

  Seria celor 61 de întrebări pentru actorul Florin Zamfirescu se încheie cu acest clip. Invitat în emisiunea „CulTOUR”, Florin Zamfirescu ne-a dezvăluit că a învățat să  nu trăiască din amintiri , că visul său cel mai mare este să...

  Florin Zamfirescu spune că visul său cel mai mare este să joace într-o piesă de teatru, sau într-un film, alături de nepoții săi

  acum 1 zile

  Marele actor Florin Zamfirescu și-a spus povestea de viață, în exclusivitate, la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată zilnic de la ora 17.30 (în reluare, d e la 23.00). Îndemnat să se descrie în trei cuvinte, actorul a făcut trimitere la...

  Interviu cu Florin Zamfirescu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Am vrut să fiu comentator de fotbal”

  acum 2 zile

  ” De când am ieșit la pensie, am rămas șocat! Am descoperit că am un program mai lent. Am cursuri la facultate, am spectacole, am filmări, dar, mai rar. În orice caz, acum mă întreabă ”Poți în data de...?”. Ceea ce nu se întâmpla...

  Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
  Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

  Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

  Stirile Antena 1 Observator

  observator.tv


  Top stiri
  CulTOUR
  iSerial - O grămadă de caramele
  Citește mai departe »
  Don Apetit & Co
  Citește mai mult... »