MARTI, 21 MAI 2019

”Eu nu știu să zic nu”, a declarat Adda la emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel

Adda a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că ar experimenta ceva nebunesc. Despre ce este vorba, aflați din interviul de mai jos:

- Care este acel lucru pe care ai spus că nu-l vei face niciodată, dar l-ai făcut?

- M-am măritat! Eram foarte vehementă! Și, uite, la 24 de ani, gravidă în luna a șaptea fiind, m-am măritat. Când l-am cunoscut pe Cătălin am simțit că el este omul lângă care vreau să petrec toată viața.

- În ce crezi cu tărie, deși nu ai nicio dovadă că există?

- Cred în reîncarnare.

- Ce minciună psui cel mai des?

- ”Da, am timp”, ”Da, pot”. Eu nu știu să zic nu. De foarte multe ori mă epuizez foarte tare așa.

- Ce ai face diferit, dacă ai ști că nu te judecă nimeni ?

- Ce tare e întrebarea asta! Cred că mi-aș face tot felul de machiaje nebune și tot felul de culori în păr. Cred că aș fi mai îndrăzneață ăn felul în care arăt.

Interviul cu Adda continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 54 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 65 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 68 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 72 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 74 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »