VINERI, 02 AUGUST 2019

”Eu plâng și la comedii”, a afirmat Florin Grozea la emisiunea ”CulTOUR”

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre întrebările la care Florin ne-a răspuns:

- Când a fost ultima oară când ai plâns?

- De curând. Mă uitam la un film, împreună cu iubita mea și pur și simplu s-a întâmplat. Eu plâng la filme, nu trebuie să fie drame neapărat. Eu plâng și la comedii.

- Dacă ai avea o singură putere, care ar fi aia?

- Să nu trebuiască să dorm.

- Care a fost primul tău loc de muncă?

- Eu am fost o singură dată angajat. Imediat după ce am împlinit 18 ani. Am fost angajat de un prieten de-ai mamei lui Mihai, la departamentul de IT, la o firmă. Aveam și pe atunci trupa Hi-Q, dar încă  nu aveam succes.

- Ai un banc preferat?

- Da, am! Și prietenii mei râd mereu la el, deși l-au auzit de multe ori. Îmi dau seama că am succes cu el și îl tot zic.

Florin ne-a mai mărturisit că lucrează la o aplicație, pe care speră să o lanseze în curând. Ce părere are despre cei care îl judecă și ce ar face cu un milion de dolari, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 15 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Când vrei mai multe, ai și mai multe probleme, este de părere Bella Santiago

acum 16 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a intrat în jocul emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Ce-ai alege?”.

”Nevastă-mea mă cunoaște cel mai bine”, a mărturisit Cristian Șimonca, aka Blogul lui Otravă

acum 16 zile

Cristian Șimonca a început să scrie pe site-ul său, Blogu lu' Otravă, în 2006. Însă, omul din spatele tastaturii este pasionat de teatru. Despre el, despre pasiunile sale, aflați chiar de la Cristian, din interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ai cum să fii plăcut de toată lumea”, spune Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă

acum 16 zile

Cristian Şimonca, creatorul Blogului lui Otravă, a fost invitatul emisiunii CulTour de la Happy Channel și a intrat în jocul nostru: ”Ce-ai alege?”

Cum e cu gelozia în cuplul Criss-Vlad? Criss are un motiv de gelozie, Vlad zice că are 20!

acum 16 zile

În luna iubirii, în luna în care sărbătorim Dragobetele și Sfântul Valentin, echipa Happy Channel a pregătit o ediție specială a emisiunii ”CulTOUR”, o edițe dedicată celui mai frumos cuplu: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »