VINERI, 02 AUGUST 2019

”Eu plâng și la comedii”, a afirmat Florin Grozea la emisiunea ”CulTOUR”

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre întrebările la care Florin ne-a răspuns:

- Când a fost ultima oară când ai plâns?

- De curând. Mă uitam la un film, împreună cu iubita mea și pur și simplu s-a întâmplat. Eu plâng la filme, nu trebuie să fie drame neapărat. Eu plâng și la comedii.

- Dacă ai avea o singură putere, care ar fi aia?

- Să nu trebuiască să dorm.

- Care a fost primul tău loc de muncă?

- Eu am fost o singură dată angajat. Imediat după ce am împlinit 18 ani. Am fost angajat de un prieten de-ai mamei lui Mihai, la departamentul de IT, la o firmă. Aveam și pe atunci trupa Hi-Q, dar încă  nu aveam succes.

- Ai un banc preferat?

- Da, am! Și prietenii mei râd mereu la el, deși l-au auzit de multe ori. Îmi dau seama că am succes cu el și îl tot zic.

Florin ne-a mai mărturisit că lucrează la o aplicație, pe care speră să o lanseze în curând. Ce părere are despre cei care îl judecă și ce ar face cu un milion de dolari, în clipul alăturat.

COMENTARII

Marian Drăgulescu a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că se teme de... ziua de mâine

acum 1 zile

Invitat la emisiunea „CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, sportivul în vârstă de 37 de ani a mărturisit că își dorește foarte mult să deschidă o academie de gimnastică.

Andreea Marin, la ”CulTOUR”: ”Sunt oameni care nu pot trăi fără să bârfească”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, Andreea Marin a mărturisit că este dependentă de.. ”pupăcit” și că suferă teribil atunci când fiica sa nu este acasă. Ce filme îi plac, ce piesă de teatru recomandă, despre Dumnezeu, dar și despre greșeli, Andreea ne-a vorbit cu sinceritatea-i caracteristică.

Andreea Marin: ”Nu aș schimba nimic la viața mea. E nevoie să cazi”

acum 3 zile

Andreea Marin a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile oferite de realizatoare tv.

Nicole Cherry: ”Nu am regrete!”

acum 4 zile

”Nu am regrete, tocmai pentru că am făcut ceea ce am simțit și fac în continuare ceea ce îmi doresc”, este mărturisirea pe care Nicole Cherry a făcut-o în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel.

Adina Buzatu visează să meargă, din nou, la facultate. În străinătate

acum 4 zile

Stilista Adina Buzatu are planuri mărețe. Despre ele a vorbit la Happy Channel, la emisiunea ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »