VINERI, 02 AUGUST 2019

”Eu plâng și la comedii”, a afirmat Florin Grozea la emisiunea ”CulTOUR”

Florin Grozea, fostul component al trupei Hi-Q, a venit la Happy Channel pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. Iată câteva dintre întrebările la care Florin ne-a răspuns:

- Când a fost ultima oară când ai plâns?

- De curând. Mă uitam la un film, împreună cu iubita mea și pur și simplu s-a întâmplat. Eu plâng la filme, nu trebuie să fie drame neapărat. Eu plâng și la comedii.

- Dacă ai avea o singură putere, care ar fi aia?

- Să nu trebuiască să dorm.

- Care a fost primul tău loc de muncă?

- Eu am fost o singură dată angajat. Imediat după ce am împlinit 18 ani. Am fost angajat de un prieten de-ai mamei lui Mihai, la departamentul de IT, la o firmă. Aveam și pe atunci trupa Hi-Q, dar încă  nu aveam succes.

- Ai un banc preferat?

- Da, am! Și prietenii mei râd mereu la el, deși l-au auzit de multe ori. Îmi dau seama că am succes cu el și îl tot zic.

Florin ne-a mai mărturisit că lucrează la o aplicație, pe care speră să o lanseze în curând. Ce părere are despre cei care îl judecă și ce ar face cu un milion de dolari, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Jumătate din film am stat pe sub scaune și plângeam”, a mărturisit actorul Silviu Biriș la ”CulTOUR”

acum 2 zile

Echipa emisiunii ”CulTOUR” a pregătit un ”interogatoriu” de 61 de întrrebări pentru actorul Silviu Biriș. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile sale:

”Când trebuie să caut pe Google, îmi vine să plâng”, a mărturisit actrița Tania Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Tania Popa a mărturisit, la emisiunea ”CulTour” că este o persoană atehnică. Iar când vine vorba de utilizarea motorului de căutare Google... mai bine vă lăsăm să aflați chiar de la actriță:

Mutarea la București a fost cel mai înfricoșător lucru pe care l-a făcut, spune actrița Alina Florescu, din ”Sacrificiul”

acum 3 zile

Actrița Alina Florescu, alias Brândușa din serialul ”Sacrificiul”, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTour”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Alexia Țalavutis a povestit, la ”CulTOUR”, de ce a ”furat” hainele folosite de ea la o filmare

acum 4 zile

Fosta componentă a trupei LaLa Band a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a răspuns întrebărilor rubricii ”Am/N-am”, jocul sincerității.

”Am făcut o singură dată asta și nu sunt mândră”, a recunoscut actrița Alina Florescu la Happy Channel

acum 5 zile

Actrița Alina Florescu, cea care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, a răspuns cu o sinceritate dezarmantă întrebărilor rubricii ”Am/N-am” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »