LUNI, 11 MARTIE 2019

Exclusiv Happy Channel: Maia Morgenstern va lansa un spectacol inspirat din viața sa

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, ediția aniversară cu ocazia celor 3 ani de Happy Channel, marea actriță Maia Morgenstern a povestit despre copiii săi, despre surprizele pe care aceștia i le făceau și i le fac în fiecare primăvară.

Mare actriță se poate mândri că a jucat pe aceeași scenă alături de copiii săi. Cu doar doi dintre cei trei, întrucât mezina a ales un alt drum ce nu are legătură cu actoria, după cum Maia Morgenstern a povestit la Happy. Mai exact, Ana Isadora visează la o carieră în avocatură, dorindu-și să urmeze Facultatea de Drept. Însă, Tudor și Cabiria au optat pentu actorie.

Cu Tudor, a jucat în mai multe piese, printre care”Tragedia dentară”, ”Hamlet”, ”Tango final”. Iar despre fiica sa mijlocie, Cabiria, Maia Morgenstern a povestit, la Happy Channel, cum a debutat pe scenă:

A făcut ucenicia, sau un fel de voluntariat să-i spun, la Teatrul Evreiesc de stat. Cabiria a debutat la Iași, unde a jucat-o pe Maitreyi. E dreptul ei să vadă, să se gândească, să se răzgândească”.

În interviul acordat postului Happy Channel, Maia Morgenstern a dezvăluit, în exclusivitate, că lucrează la un proiect inspirat din viața sa. Un spectacol ce va cuprinde frânturi din ce au trăit marea actriță și cei din familia sa.

Ce îi place să gătească, despre desertul preferat al copiilor ei, despre cel mai nou proiect al Maiei Morgenstern, aflați din interviul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 19 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »