LUNI, 11 MARTIE 2019

Exclusiv Happy Channel: Maia Morgenstern va lansa un spectacol inspirat din viața sa

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, ediția aniversară cu ocazia celor 3 ani de Happy Channel, marea actriță Maia Morgenstern a povestit despre copiii săi, despre surprizele pe care aceștia i le făceau și i le fac în fiecare primăvară.

Mare actriță se poate mândri că a jucat pe aceeași scenă alături de copiii săi. Cu doar doi dintre cei trei, întrucât mezina a ales un alt drum ce nu are legătură cu actoria, după cum Maia Morgenstern a povestit la Happy. Mai exact, Ana Isadora visează la o carieră în avocatură, dorindu-și să urmeze Facultatea de Drept. Însă, Tudor și Cabiria au optat pentu actorie.

Cu Tudor, a jucat în mai multe piese, printre care”Tragedia dentară”, ”Hamlet”, ”Tango final”. Iar despre fiica sa mijlocie, Cabiria, Maia Morgenstern a povestit, la Happy Channel, cum a debutat pe scenă:

A făcut ucenicia, sau un fel de voluntariat să-i spun, la Teatrul Evreiesc de stat. Cabiria a debutat la Iași, unde a jucat-o pe Maitreyi. E dreptul ei să vadă, să se gândească, să se răzgândească”.

În interviul acordat postului Happy Channel, Maia Morgenstern a dezvăluit, în exclusivitate, că lucrează la un proiect inspirat din viața sa. Un spectacol ce va cuprinde frânturi din ce au trăit marea actriță și cei din familia sa.

Ce îi place să gătească, despre desertul preferat al copiilor ei, despre cel mai nou proiect al Maiei Morgenstern, aflați din interviul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »