MARTI, 16 IULIE 2019

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

Când eram, am vurt să mă fac tractorist, dup-aia doctor, apoi cosmonaut și am ajuns exact ce mi-am dorit”, a mărturisit Cosmin Seleși la emisiunea ”CulTOUR”; difuzată de luni până vineri, de postul Happy Channel.

Când și-a descoperit Cosmin Seleși talentul actoricesc? În liceu:

În liceu făceam tot felul de manțocării pe la Balurile Bobocilor. Eu am terminat biochimie. Bine, eu am dat la mecacină auto. La liceu, ai voie să scrii următoarele opțiubi, dacă prici la prima, iar eu am picat la biochimie. Nu aveam nicio treabă cu chimia, biologia, fizica, matematica... eram total paralel. Am avut profesori care m-au înțeles și au crezut în mine”.

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 1 ore

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 1 ore

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 4 ore

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 9 ore

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 1 zile

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »