LUNI, 01 APRILIE 2019

Filmul care face toți banii și filmul pe care, mai bine, îl ocolești. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

Ca în fiecare săptămână, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor vă prezintă două filme ce rulează în cinematografele din România. Unul bun și unul… de ocolit.

A câștigat trei premii Oscar și tot atâtea trofee Globul de Aur. Cu 53 de premii adjudecate și 89 nominalizări, ”Green Book”, cu Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini, este pelicula pe care criticul de film o include la categoria ”drumul spre stele”, adică acel film pentru care merită să dați banii pe bilet. De ce? Aflați în clipul alăturat.

La polul opus, Irina Margareta Nistor spune că se află ”The Man Who Killed Don Quixote”, cu José Luis Ferrer, Ismael Fritschi, Juan López-Tagle.

COMENTARII

”Mi-aș schimba numele cu ceva internațional”, a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 17 ore

În interviul acordat postului Happy Channel, cântărețul a dezvăluit că, dacă ar fi să își schimbe numele, ar alege unul cu rezonanță internațională.

Rică Răducanu: ”Aduceam în țară băutură, blugi, țigări, cafea și le vindeam”

acum 17 ore

Cel mai iubit portar al Rapidului a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că, pe vremea comunismului, statutul de sportiv îl ajuta. Ce făcea după deplasările în străinătate, a povestit în interviul de 61 de întrebări, acordat postului Happy Channel.

Regula pe care Dorian Popa ar stabili-o: ”Cine spune ceva rău de altul să primească de la 6 luni la doi ani”

acum 21 ore

Dorian Popa a acceptat provocarea celor 61 de întrebări ale emisinii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Dana Rogoz, la ”CulTOUR”: ”Mă gândesc dacă nu aș fi fost un medic bun”

acum 2 zile

Dana Rogoz a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, că una dintre meseriile în care crede că ar fi profesat cu brio este cea de medic.

Filme de văzut și de... ocolit. ”Dumbo” și ”Noi”

acum 2 zile

Irina Margareta Nistor revine, la emisiunea ”CulTOUR”, cu obișnuita sa rubrică în care vorbește despre filmele ce rulează în cinematografele de la noi.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »