JOI, 16 MAI 2019

Flick ”Domnul Rimă”: ”Oamenii nu știu că în spate e multă muncă”

Ne răspunde domnul Flick

61 de întrebări, cu stimă,

Avem pentru Flick ”Domnul Rimă”

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick ”Domnul Rimă”) a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman. Dacă ne-a răspuns sau nu în versuri, cum a ajuns să fie atât de celebru pentru versurile pe care le face, ne-a povestit, la Happy Channel, Domnul Rimă în persoană.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Ce cred eu despre mine, fără lipsă de modestie? Cred că sunt un băiat cu oarecare talent, care trăiește ce scrie și scrie ce trăiește.

- Care este acel ceva pe care tu îl ai și toți și-l doresc?

- Cred că sunt multe răspunsuri aici. Am vorbit cu prieteni și oameni care nu-mi sunt apropiați și care îmi spun că și-ar dori stilul meu de viață. Oamenii nu știu că în spate e multă muncă, multe ore.

- Ce-ți place cel mai mult să faci, atunci când ai timp?

- Acum, să dorm! Eu am un program foarte ciudat și foarte atipic. Stau până târziu sau să citesc și mai devreme de ora 1 nu adorm. Dimineața, la 6.30 fix sună ceasul, să mă trezesc. Mai dorm la prânz, când apuc, câte o oră. Dormind în cursul săptămânii 6-7 ore pe noapte, se acumulează oboseală și nu mai am 20 de ani și se simte.

- Ce răspundeai, în copilările, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Fericit.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 49 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 61 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 63 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 67 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 69 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »