JOI, 16 MAI 2019

Flick ”Domnul Rimă”: ”Oamenii nu știu că în spate e multă muncă”

Ne răspunde domnul Flick

61 de întrebări, cu stimă,

Avem pentru Flick ”Domnul Rimă”

Sebastian Andrei Filcea (alias Flick ”Domnul Rimă”) a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman. Dacă ne-a răspuns sau nu în versuri, cum a ajuns să fie atât de celebru pentru versurile pe care le face, ne-a povestit, la Happy Channel, Domnul Rimă în persoană.

- Descrie-te într-o propoziție.

- Ce cred eu despre mine, fără lipsă de modestie? Cred că sunt un băiat cu oarecare talent, care trăiește ce scrie și scrie ce trăiește.

- Care este acel ceva pe care tu îl ai și toți și-l doresc?

- Cred că sunt multe răspunsuri aici. Am vorbit cu prieteni și oameni care nu-mi sunt apropiați și care îmi spun că și-ar dori stilul meu de viață. Oamenii nu știu că în spate e multă muncă, multe ore.

- Ce-ți place cel mai mult să faci, atunci când ai timp?

- Acum, să dorm! Eu am un program foarte ciudat și foarte atipic. Stau până târziu sau să citesc și mai devreme de ora 1 nu adorm. Dimineața, la 6.30 fix sună ceasul, să mă trezesc. Mai dorm la prânz, când apuc, câte o oră. Dormind în cursul săptămânii 6-7 ore pe noapte, se acumulează oboseală și nu mai am 20 de ani și se simte.

- Ce răspundeai, în copilările, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Fericit.

Continuarea interviului, în clipul alăturat.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 3 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 5 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 5 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »