LUNI, 23 MARTIE 2020

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

Aylin Cadîr   instagram/aylin cadîr

 S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Are o carieră impresionantă și o familie fericită. Frumoasei Aylin Cadîr nu îi lipsește nimic. Este o mămică tânără și vorbește despre copiii săi de fiecare dată când are ocazia. Pavel și Amza sunt cei doi băieței ai actriței.

Întrebată care este profilul ei de mamă, Aylin răspunde cât se poate de sincer:’’Sunt tipicară și insistentă. Sunt enervantă, chiar, în privința asta. Insist să avem reguli și limite. Chiar și atunci când insist, o fac din iubire necondiționată’’.

Aylin Cadîr nu uită ce impact puternic a avut asupra sa ființa care a adus-o pe lume:’’Mama a fost primul model de femeie din viața mea. Probabil că obsesia pentru reguli și pentru curățenie și ieșirile nevoase(râde), le moștenesc de la mama mea’’.

‘’Am observat că tind să îmi atrag în jurul meu femei pe care le admir, de la care am ce să învăț...femei cum aș vrea să fiu și eu’’

Talentata actriță a fost inspirată de-a lungul carierei de multe femei de succes, dar acum a avut de ales trei dintre ele. Personalități ca Oana Pellea, Ana Ciontea sau Meryl Streep se află în topul listei.

‘’Mie mi se pare că, dacă te naști bărbat, ai o responsabilitate mai mare!’’

 ’’- Ai avut de-a lungul vieții sentimentul că femeia trebuie să muncească mai mult decât un bărbat pentru a avea succes?

   - Personal, nu am simțit. Din contră, mi se pare că bărbații au obligația de a duce în spate o familie. Mi se pare că, dacă te naști bărbat, ai o responsabilitate mai mare. Nu am simțit niciodată că am fost discriminată ca femeie’’.

Dacă nu știi ce carte să citești în această perioadă, Aylin Cadîr vine în ajutorul tău:’’Ce m-a prins și nu pot să o mai dau jos din mână este ‘’Killing Commendatore’’ a lui Murakami. Este atât de bine scris’’.

‘’Am învățat că a-ți îmbrățișa feminitatea este cel mai bun lucru pe care poți să-l faci!’’

Discuția s-a încheiat, ca de obicei, cu secțiunea ‘’Continuă fraza’’, un prilej de a afla alte lucruri interesante prin...joacă.

''Nu este nimic mai adorabil decât...copiii mei.

Iubesc... feminitatea.

Urăsc...ignoranța.

Femeia...trebuie iubită!

Am învățat că... a-ți îmbrățișa feminitatea este cel mai bun lucru pe care poți să-l faci

Dacă aș fi bărbat...aș iubi toate femeile(râde)''

Superba mămică nu și-ar dori să fie nici nemuritoare, nici atotștiutoare. Și când vine vorba de puteri supranaturale, a citi gândurile oamenilor nu e un lucru atât de atrăgător. Aylin Cadîr ar încerca, mai degrabă...teleportarea.

 Criss și Vlad te așteaptă cu noi invitați, la Cultour, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel.

COMENTARII

Anca Sigartău la CulTOUR: Despre perioada de pandemie

acum 13 ore

Actrița Anca Sigartău ne-a povestit despre perioada de izolare. Ea ne-a spus că nu s-a panicat, deși scenariul părea destul de sumbru. Cu toate acestea, actorii au un anumit antrenament pe scenă și pot înțelege situația în care se află pentru a stabili cum procedează...

Mihai Sturzu la CulTOUR, ne povestește despre perioada de izolare

acum 3 zile

Mihai Sturzu, fost cântăreț, fost politician și actual pilot, a povestit într-un super interviu CulTOUR cum s-a cunoscut cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q. A fost coleg cu Florin în clasa I și de atunci au rămas prieteni. Trupa Hi-Q s-a format când Mihai și...

Mirela Retegan, Tanti Prezentatoarea din Gașca Zurli, la CulTOUR – Despre răbdare și “hai”

acum 4 zile

Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli, a spus că după această perioadă cruntă, în care pandemia a afectat economia țării, inclusiv sectorul turismului, ea va încuraja cetățenii să își facă vacanțele în țară, folosing hashtag-ul...

Oana Cârmaciu la CulTOUR: Despre experiența de a deveni mamă

acum 5 zile

Oana Cârmaciu, protagonista din serialul "Sacrificiul" ne-a povestit ieri despre experiența de a deveni mămică și cum i s-a schimbat viața în pandemie. Programul ei obișnuit de mers la filmări a fost pus pe pauză și, fiind însărcinată în 8...

Ramona Olaru la CulTOUR– Cum a petrecut frumoasa Ramona perioada pandemiei?

acum 6 zile

Ramona, co-prezentatoarea emisiunii "Neața cu Răzvan și Dani" se declară a fi optimistă și s-a bucurat să continue cu emisiunea pe perioada pandemiei. Ea petrece jumătate din zi pe platourile de filmare, cu colegii săi, bucurându-se de starea pozitivă pe care i-o...

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »