LUNI, 23 MARTIE 2020

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

Aylin Cadîr  

 S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Are o carieră impresionantă și o familie fericită. Frumoasei Aylin Cadîr nu îi lipsește nimic. Este o mămică tânără și vorbește despre copiii săi de fiecare dată când are ocazia. Pavel și Amza sunt cei doi băieței ai actriței.

Întrebată care este profilul ei de mamă, Aylin răspunde cât se poate de sincer:’’Sunt tipicară și insistentă. Sunt enervantă, chiar, în privința asta. Insist să avem reguli și limite. Chiar și atunci când insist, o fac din iubire necondiționată’’.

Aylin Cadîr nu uită ce impact puternic a avut asupra sa ființa care a adus-o pe lume:’’Mama a fost primul model de femeie din viața mea. Probabil că obsesia pentru reguli și pentru curățenie și ieșirile nevoase(râde), le moștenesc de la mama mea’’.

‘’Am observat că tind să îmi atrag în jurul meu femei pe care le admir, de la care am ce să învăț...femei cum aș vrea să fiu și eu’’

Talentata actriță a fost inspirată de-a lungul carierei de multe femei de succes, dar acum a avut de ales trei dintre ele. Personalități ca Oana Pellea, Ana Ciontea sau Meryl Streep se află în topul listei.

‘’Mie mi se pare că, dacă te naști bărbat, ai o responsabilitate mai mare!’’

 ’’- Ai avut de-a lungul vieții sentimentul că femeia trebuie să muncească mai mult decât un bărbat pentru a avea succes?

   - Personal, nu am simțit. Din contră, mi se pare că bărbații au obligația de a duce în spate o familie. Mi se pare că, dacă te naști bărbat, ai o responsabilitate mai mare. Nu am simțit niciodată că am fost discriminată ca femeie’’.

Dacă nu știi ce carte să citești în această perioadă, Aylin Cadîr vine în ajutorul tău:’’Ce m-a prins și nu pot să o mai dau jos din mână este ‘’Killing Commendatore’’ a lui Murakami. Este atât de bine scris’’.

‘’Am învățat că a-ți îmbrățișa feminitatea este cel mai bun lucru pe care poți să-l faci!’’

Discuția s-a încheiat, ca de obicei, cu secțiunea ‘’Continuă fraza’’, un prilej de a afla alte lucruri interesante prin...joacă.

''Nu este nimic mai adorabil decât...copiii mei.

Iubesc... feminitatea.

Urăsc...ignoranța.

Femeia...trebuie iubită!

Am învățat că... a-ți îmbrățișa feminitatea este cel mai bun lucru pe care poți să-l faci

Dacă aș fi bărbat...aș iubi toate femeile(râde)''

Superba mămică nu și-ar dori să fie nici nemuritoare, nici atotștiutoare. Și când vine vorba de puteri supranaturale, a citi gândurile oamenilor nu e un lucru atât de atrăgător. Aylin Cadîr ar încerca, mai degrabă...teleportarea.

 Criss și Vlad te așteaptă cu noi invitați, la Cultour, de luni până vineri, de la 17:30, la Happy Channel.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 119 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

”Cântam pe masă, la coada măturii”, a povestit Bella Santiago la ”CulTOUR”

acum 158 zile

Bella Santiago, câștigătoarea ediției din 2018 a emisiunii ”X Factor”, a primit provocarea celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »