VINERI, 03 IANUARIE 2020

”Am un respect foarte mare pentru Nadia Comăneci”, a declarat gimnastul Marian Drăgulescu, la ”CulTour”

Marian Drăgulescu este cel mai mare gimnast român în activitate, cu un palmares de invidiat: trei medalii olimpice, opt titluri mondiale și 10 europene. Invitat la „CulTOUR”, sportivul în vârstă de 37 de ani a răspuns cu sinceritate celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Cine crezi că te cunoaște cel mai bine?

- Din punct de vedere profesional, cred că antrenorul meu. În resc, familia, părinții, frații, prietenii.

-  Ce experiență ai vrea să retrăiești, ca și cum ar fi prima oară?

- Cu siguranță, săritul cu parașuta. Și dacă voi sări de zece ori, senzațiile la fel de plăcute vor rămâne. Îmi plac foarte mult motoarele și libertatea, și timpul scurt petrecut în trafic. De mic copil îmi place sportul. Pe lângă gimnastică, joc fotbal, tenis, baschiet, mă dau cu bicicleta, cu rolele, cu trotineta, sar cu parașuta... Am văzut cum e, mi-a plăcut, dar nu știu, sincer, dacă m-aș mai risca să sar de atâtea ori, pentru că, așa cum e în orice activitate, există și riscuri și nu vreau să îmi asum mai mult decât e nevoie.

- La ce nu te pricepi deloc?

- Sunt multe domenii... IT, contabilitate...

- Dacă te-ai putea întoarce în timp și să alegi un singur moment pe care să îl schimbi, ce ai schimba?

- Cred că aș fi fost altă persoană acum dacă aș fi schimbat ceva din trecut. Și eu sunt mulțumit cu toate experiențele pe care le-am trăit și din care am învățat.

- Cine este eroul tău?

- Am un respect foarte mare pentru Nadia Comăneci. A dus numele țării departe, e un model care a fost este și va rămâne întotdeauna acolo! În gimnastică, de-a lungul timpului, au fost mai multe modele la masculin. Dar, evident, Nadia Comăneci e în vârf!

Interviul integral, în clipul alăturat.

COMENTARII

Gabi Ciocan a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, cât ar rezista fără să vorbească deloc

acum 1 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Gabi Ciocan, alias Antonio, din serialul ”Sacrificiul”, a fost supus celui mai lung interviu: 61 de întrebări.

Cristina Cioran, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Cel mai rău mă enervează claxoanele”

acum 1 zile

Actrița Cristina Cioran s-a amuzat, a vorbit serios, și-a pus imaginația la contribuție jucând ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”.

”Niciodată nu-ți bate joc de oameni”, este unul dintre lucrurile pe care Paul Ipate l-a învățat pe fiul său

acum 1 zile

Actorul Paul Ipate a intrat în jocul ”Continuă fraza” al emisinii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 2 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 2 zile

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »