VINERI, 07 APRILIE 2017

Mihai Gruia Sandu a intrat la actorie, știind că asta va face toată viața

Invitatul special al Ancăi Țurcașiu la Happy Day este Mihai Gruia Sandu. Maestrul și-a adus aminte la Happy Tribute că înainte de anii 90 îi plăcea să îi imite pe marii actori.

Cât timp am stat în școală, am văzut foarte puțin lumina soarelui. După ce pleca proful, stăteam să repetăm, bine, prost. Observam că se făcea 2 noaptea”, își amintește actorul.

Una din deosebirile mari ale generației mele față de ce se întâmplă acum era că nu i-a trecut niciunuia prin minte, o secundă, că va face altceva”, mai spune maestrul Mihai Gruia Sandu.

Îl admira pe Liviu Ciulei, era un sfânt al scenei. Venea cu lecția făcută la fiecare spectacol. De exemplu, la spectacolul „Visul unei nopți de vară”, Ciulei știa tot, cablurile scenei, greutatea fiecărui actor, iar vorba lui celebră era: „În teatru se vorbește în șoaptă”.

Urmăriți clipul alăturat și aflați mai multe despre maestrul Mihai Gruia Sandu.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 49 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 60 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 63 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 67 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 68 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »