VINERI, 07 APRILIE 2017

Mihai Gruia Sandu a intrat la actorie, știind că asta va face toată viața

Invitatul special al Ancăi Țurcașiu la Happy Day este Mihai Gruia Sandu. Maestrul și-a adus aminte la Happy Tribute că înainte de anii 90 îi plăcea să îi imite pe marii actori.

Cât timp am stat în școală, am văzut foarte puțin lumina soarelui. După ce pleca proful, stăteam să repetăm, bine, prost. Observam că se făcea 2 noaptea”, își amintește actorul.

Una din deosebirile mari ale generației mele față de ce se întâmplă acum era că nu i-a trecut niciunuia prin minte, o secundă, că va face altceva”, mai spune maestrul Mihai Gruia Sandu.

Îl admira pe Liviu Ciulei, era un sfânt al scenei. Venea cu lecția făcută la fiecare spectacol. De exemplu, la spectacolul „Visul unei nopți de vară”, Ciulei știa tot, cablurile scenei, greutatea fiecărui actor, iar vorba lui celebră era: „În teatru se vorbește în șoaptă”.

Urmăriți clipul alăturat și aflați mai multe despre maestrul Mihai Gruia Sandu.

COMENTARII

Jocul "Continuă fraza", cu Marian Râlea în rolul principal, la Happy Channel

acum 15 ore

Marele actor Marian Râlea s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Mirela Vaida, la CulTour: ”Cel mai rău mă enervează că trebuie să... spăl vasele”

acum 19 ore

Actrița și, totodată, prezentatoarea TV Mirela Vaida, a intrat în jocul emisiunii ”CulTTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00 și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Marian Râlea a mărturisit, la ”CulTOUR”, ce ar schimba din trecutul său

acum 1 zile

Cel mai cunoscut magician, cel mai îndrăgit actor a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”. Doamnelor, domnișoarelor, domnilor... Marian Râlea, sau Magicianul Marian Râlea!

Nicole Cherry a dezvăluit, la Happy Channel, în ce țară i-ar plăcea să se mute

acum 1 zile

Nicole Cherry a mărturisit în interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00, că și-ar dori să se mute în Londra.

Rita Mureșan, la CulTour: ”Nu înțeleg de ce unii oameni sunt răi intenționat”

acum 1 zile

"Continuă fraza..." este unul dintre jocurile care aduc răspunsuri neașteptate din partea invitaților emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »