VINERI, 11 NOIEMBRIE 2016

Muffis cu pere și picături de ciocolată: desertul acestui anotimp

„Mi-am dat seama ce ne lipsește în emisiunea noastră!...Dulciurile”. Aceste cuvinte sunt ale nimeni altului, decât Vlad. Și nu oriunde, ci la Happy Food.

Olguța Iliescu revine la Happy Food cu o rețetă dulce: muffins cu pere și picături de cicolată...iar cum, încă suntem în acest anotimp, va condimenta cu câteva „elemente” specifice toamnei: scorțișoară și ghimbir. Aveți nevoie de fină, sare, bicarbonat, ulei, zahăr, scorțișoară, ciocolată, pere și un ou. Pentru început, cerneți făina împreună cu sarea și bicarbonatul. Separat, într-un bol, amestecați cu un tel zahărul, oul și uleiul. Combinați cele două amastecuri peste care adăugați perele tăiate cuburi și picăturile de ciocolată. Puneți compoziția în forme de brioșă și totul este gata de pus în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

Sună delicios, așa-i? Pentru mai multe detalii, urmăriți filmulețul de mai sus. 

COMENTARII

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 20 ore

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Am învățat că e bine să spui ce simți”, a mărturisit Oana Cârmaciu, la ”CulTOUR”

acum 1 zile

Oana Cârmaciu, cea care o interpretează pe Ioana, în serialul ”Sacrificiul”, se alătură vedetelor care au jucat în jocul ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Eu sunt mai romantică”, a mărturisit Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, Mirela Vaida a intrat în jocul "Ce ai alege". Iată ce alegeri a avut de făcut:

”Mi-e teamă mie să nu fiu prea permisivă cu copiii mei”, a declarat Mirela Vaida la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Mirela Vaida a răspuns chestionarului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”. Ea a mărturisit că mama sa îi păstrează toate diplomele obținute de-a lungul timpului, cum a fost viața de studentă, departe de casă, care sunt grijile sale de mamă...

Dorian Popa, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Îmi pare rău, dar nu-mi place...”

acum 2 zile

Dorian Popa, actorul din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea Happy Channel și, la emisiunea CulTOUR, a intrat în jocul "Ce ai alege între..."

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »