JOI, 27 OCTOMBRIE 2016

HAPPY MOVIE - Azi îl sărbătorim pe Mitică! Povestea unui mic ”parizian”, la ”Golden Movie”

Cum, nu-l știi pe Mitică?” l-a întrebat Rapha pe Vlad, vizibil surprins de reacția colegului său.

Mitică este, în viziunea lui Rapha, bucureșteanul tipic. Un bărbat nici prea tânăr, dar nici foarte bătrân, care își petrece timpul prin prăvălii, pe stradă, prin tramvai, sau alte astfel de locuri. Și pentru că Bucureștiul este considerat de mulți ca fiind un mic Paris, putem considera că Mitică este un mic parizian.

La ”Golden Movie”, Rapha și Vlad au povestit despre un film care își merită titulatura de ”producție de aur”. Este vorba despre filmul în care personajul principal este, bineînțeles, Mitică. Filmul lui Lucian Pintilie, ”De ce trag clopotele, Mitică?”, este inspirat din scrierile celebrului autor român Ion Luca Caragiale. O producție de excepție, la care au contribuit câțiva dintre cei mai talentați actori, alături de o întreagă echipă dornică să facă posibilă ecranizarea uneia dintre cele mai celebre povești românești ale tuturor timpurilor.

Filmul are o distribuție de zile mari! Află despre cine este vorba, urmărind clipul de mai sus.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 87 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 98 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 101 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 105 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 107 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »