JOI, 27 OCTOMBRIE 2016

HAPPY MOVIE - Criss s-a hotărât, pleacă în Viena! Ce a făcut-o să ia această decizie

Telespectatorii au surprins-o pe Criss puțin indecisă, în această ediție a emisiunii. Ea nu era foarte sigură ce ar trebui să poarte la Târgul de Crăciun.

Târgul de Crăciun? În octombrie?!” a întrebat-o prietenul ei.

Criss l-a lămurit repede. Este vorba despre Târgul de Crăciun din Viena, pe care este hotărâtă să-l viziteze în acest an, în luna octombrie. Decizia nu a fost luată doar datorită acestui eveniment, ci pentru că în această perioadă, austriecii celebrează mai bine de un secol de la moartea uneia dintre cele mai iubite împărătese a tuturor timpurilor, Prințesa Sissi.

Prințesa Sisi a fost atât de iubită de austrieci, încât aceștia i-au dedicat inclusiv un film, un omagiu pentru tot ceea ce a însemnat ea în viețile lor.

Un golden movie! Un must see!”, a precizat Vlad.

Filmul prezintă întreaga istorie a împărătesei, destinul tragic al copiilor ei și încercarile la care a fost ea supusă, până în momentul în care și-a dat ultima suflare, în mâinile unul anarhist italian.

Povestea Prințesei Sissi este una pe care orice femeie trebuie să o urmărească, cel puțin o dată în viață! Este dovada clară a forței și a reușitei pe care orice reprezentantă a sexului frumos le poate obține, dacă perseverează și are încredere în ea.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 91 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 102 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 105 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 109 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 111 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »