SAMBATA, 12 NOIEMBRIE 2016

Piesa asta a strâns peste UN MILIARD de vizualizări pe YOUTUBE

În cadrul rubricii Happy Hit, Criss și Vlad prezintă o piesă ,,caldă, poate puțin tristă...dar, cu siguranță, plină de emoție".

Cei doi prezentatori ne vorbește despre o piesă apreciată și foarte ascultată la radio. Este vorba de ,, Let her go'' cântata de către Michael David Rosenberg, cunoscut sub numele său scenic Passenger, compozitor și cântăreț. Piesa a fost lansată în 2012 și a cunoscu pentru prima oară succesul în Olanda, unde a ajuns pe locul 2 în TOP. A urmat ca apoi, ,,Let her go'' să fie foarte apreciată în 2013, ajungând pe primul loc în Austria, Germania, Italia și în alte 15 țări. Videoclipul piesei a fost la fel de urmărit, reușind să strângă peste un miliard de vizualizări  pe YOUTUBE și al 25-lea cel mai vizionat video de pe site.

Pentru mai multe informați extrem de interesante este musai să urmăriți filmulețul atașat mai sus.

COMENTARII

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 8 ore

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 8 ore

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 10 ore

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

După apariția în serialul ”Sacrificiul”, pe actorul Daniel Nuță oamenii au început să îl strige ”Domnul doctor”

acum 1 zile

Daniel Nuță, actorul care îl interpretează pe medicul cardiolog din serialul ”Sacrificiul”,a răspuns interviului de 61 de întrebări al emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de postul de televiziune Happy Channel de luni până joi, de la ora 16.00.

”Experimentul Pitești”, la ”CulTOUR”, despre ororile din închisorile comuniste: ”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis”

acum 1 zile

”Unii au înnebunit, unii s-au sinucis... Apoi, au luat măsuri, ca să nu te mai poți sinucide. Au pus plase de sârmă între nivele, ca să nu te arunci, să nu cazi pe beton”, a povestit Octavian Bjoza, unul dintre supraviețuitorii ororilor petrecute în închisoarea de la Pitești.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »