SAMBATA, 12 NOIEMBRIE 2016

Piesa asta a strâns peste UN MILIARD de vizualizări pe YOUTUBE

În cadrul rubricii Happy Hit, Criss și Vlad prezintă o piesă ,,caldă, poate puțin tristă...dar, cu siguranță, plină de emoție".

Cei doi prezentatori ne vorbește despre o piesă apreciată și foarte ascultată la radio. Este vorba de ,, Let her go'' cântata de către Michael David Rosenberg, cunoscut sub numele său scenic Passenger, compozitor și cântăreț. Piesa a fost lansată în 2012 și a cunoscu pentru prima oară succesul în Olanda, unde a ajuns pe locul 2 în TOP. A urmat ca apoi, ,,Let her go'' să fie foarte apreciată în 2013, ajungând pe primul loc în Austria, Germania, Italia și în alte 15 țări. Videoclipul piesei a fost la fel de urmărit, reușind să strângă peste un miliard de vizualizări  pe YOUTUBE și al 25-lea cel mai vizionat video de pe site.

Pentru mai multe informați extrem de interesante este musai să urmăriți filmulețul atașat mai sus.

COMENTARII

”Nu ar fi bine să citești gândurile oamenilor, pentru că te-ar putea răni”, a spus Denis Ștefan la CulTOUR

acum 1 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.00, a povestit cum a făcut trecerea de la modeling la actorie, cu ajutorul mentorilor săi, Dan Pița și Valeriu Andriuță.

Daniel Buzdugan explică de ce îi place să se plimbe cu bicicleta și cu câinele

acum 2 zile

Daniel Buzdugan, specialistul în farse la radio, a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii "CulTOUR", emisiune difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu & Vlad Gherman.

”Am fost foarte bolnav și era chiar să mor ”, a dezvăluit Denis Ștefan la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Înconjurat de caii săi de la Arcadia Horse Club, Denis Ștefan a răspuns provocării celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”. El a mărturisit că a ales drumul actoriei abia după vârsta de 20 de ani asta deși i se spunea încă de pe vremea când era elev în clasa a treia că are talent.

Cu lacrimi în ochi, la Happy Channel, Cosmin Seleși a vorbit despre suferințele copiilor

acum 4 zile

Cu lacrimi în ochi, Cosmin Seleși a vorbit la Happy Channel despre unul dintre lucrurile pe care le consideră nedrepte, atunci când vine vorba de copii.

”Făceam tot felul de manțocării”, a mărturisit Cosmin Seleși la Happy Channel

acum 4 zile

Ce îl dezamăgește, ce își dorește, ce fel de tată spune că este, ce îi lipsește, dar și alte povești minunate, aflați din interviul acordat de Cosmin Seleși postului Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »