JOI, 17 NOIEMBRIE 2016

HAPPY HIT: Melodie de pus pe REPEAT. ”O piesă care te face să sari în sus de la prima ascultare!”

La ”Happy Hit” găsești întotdeauna melodii de pus pe repreat. De această dată a venit rândul lui Justin Timberlake și a hitului său, ”Can't stop the feeling”.

Este genul de piesă care te face să sari în sus de la prima ascultare”, a mărturisit Criss telespectatorilor emisiunii ”Happy Day”.

Într-adevăr, cel mai recent single al artistului american este unul demn de laudă. ”Can't stop the feeling” face parte din coloana sonoră a filmului de animație ”Trolls”, Justin fiind cel care s-a ocupat de întreaga coloană sonoră a acestei producții. Totuși, cântecul și-a câștigat popularitatea nu neapărat datorită legăturii sale cu filmul, ci pentru că este o compoziție excepțională. Linia melodică și versurile se completează perfect și creează o armonie care transmite voie bună, distracție și poftă de dans.

Justin Timberlake a debutat cu acest nou single în fruntea topului Billboard din SUA, fiind deja a cincea experiență de acest gen a cântărețului. Mai mult decât atât, el a cântat live melodia, în finala Eurovision desfășurată în acest an în Suedia.

Urmărește interpretarea uluitoare a artistului, în clipul video de mai sus.

COMENTARII

Oana Zăvoranu a povestit, la ”CulTOUR”, cum a vrut să atragă atenția unui băiat cu... două portocale

acum 10 ore

Pe Oana Zăvoranu o puteți urmări în rolul Divei, miecurea și joia, la Antena 1, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion.

Denis Hanganu, dezvăluire la Happy Channel: ”Știu să trag cu arma”

acum 11 ore

nvitat la ”CulTOUR”, Denis Hanganu a trecut testul celor 61 de întrebări ale emisiunii difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Cel mai mult mă sperie… bătrânețea”, este mărturisirea făcută de Oana Zăvoranu la Happy Channel

acum 14 ore

Oana Zăvoranu, alias Diva, din serialul ”Sacrificiul”, s-a jucat, la ”CulTOUR”, unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel.

”La cum evoluează lucrurile, chiar mi-e frică de viitor”, a mărturisit Denis Hanganu, la emisiunea „CulTOUR”

acum 1 zile

"Ce-ai alege" și ”Am/Nam”. Două dintre jocurile în care a intrat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Să le luăm pe rând.

”Hmm, grea deczie”, a mărturisit Ioana Blaj la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

”Ce-ai alege” este unul dintre jocurile ce îi pune, pe alocuri, în dificultate pe invitații emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel. Ce alegeri a făcut Ioana Blaj? Iată câteva dintre acestea:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »