JOI, 27 OCTOMBRIE 2016

HAPPY MED- Cum tratăm tulburările digestive? ”Sistemul digestiv poate avea de suferit dacă...”

La ”Happy Med”, Carmen Brumă l-a avut invitat pe domnul doctor Andrei Haidar. Acesta i-a explicat tot ceea ce trebuie să știe referitor la una dintre problemele majore cu care se confruntă românii: tulburările digestive.

Sistemul digestiv poate avea de suferit dacă tulburările nu sunt tratate atunci când trebuie. În timp, aceste probleme pot conduce la niște complicații severe”, a avertizat-o doctorul pe Carmen Brumă.

Cu toate că pare o problemă banală și, de cele mai multe ori, ignori astfel de simtopme, află că tulburările digestive pot avea efecte foarte grave. Ele conduc spre boli precum gastrita și, în unele cazuri, pot reprezenta începutul cancerului esofagian, un tip de cancer care devine din ce în ce mai răspândit în rândul europenilor.

Durerile vagi, contracțiile și disconfortul intestinal sunt, la rândul lor, mici semnale de alarmă pe care corpul tău le trimite ori de câte ori are nevoie de ajutor. Află cum să interpretezi aceste semnale, urmând sfaturile specialistului Andrei Haidir.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 87 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 98 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 101 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 105 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 107 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »