MIERCURI, 01 MARTIE 2017

Un spectacol cât un deceniu

Pentru această porție de COOLtură, Rapha a stat de vorbă cu actorii care joacă într-un spectacol pus în scenă de 200 de ori. Spectacolul „Revizorul”, în regia lui Horațiu Mălăele, este jucat de 10 ani la Teatrul de Comedie din București.

Este o mare, mare bucurie pentru noi să putem oferi spectatorilor acest spectacol, dar vreau să vă spun că nu este singurul spectacol care se apropie de cifra de 200. Am atins deja cifra de 200 cu spectacolele Poker și Escu”, spune actorul George Mihăiţă.

O comedie de valoare e ca un vin bun, câștigă valoare odată cu trecerea timpului.

Actorul nu face rabat, că e premieră, că e al o sutelea sau al două sutelea spectacol. Sigur că emoția e mai pregnantă când e un eveniment. Este o bucurie”, mărturisește actorul Valentin Teodosiu.

Urmăriți clipul alăturat și descoperiți mai multe despre un spectacol valoros de pe scena românească.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 89 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 100 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 103 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 107 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 109 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »