JOI, 03 NOIEMBRIE 2016

Distracție, bomboane și... un artist de excepție la ”Happy Hit”

Sărbătoarea de Halloween este cunoscută și îndrăgită de oameni de pretutindeni și s-a transformat într-o altă oportunitate de a petrece și a te distra alături de prietenii tăi. Criss și Vlad nu au ratat ocazia și s-a costumat în cele mai ”înfricoșătoare” haine, întâmpinându-i astfel pe telespectatorii emisiunii, la ”Happy Night”.

Astăzi vorbim despre un hit cum nu s-a mai făcut demult!”, a povestit Criss. ”Și vorbim și despre un artist care a schimbat industria muzicală”, a ținut să o completeze Vlad.

Michael Jackson și al său ”Thriller” au devenit, astfel, subiectul principal al unei emisiuni ”Happy Hit” de colecție.

Clipul melodiei ”Thriller” a fost lansat în anul 1893 și a reprezentat o adevărată inovație pentru industria muzicală a acelor vremuri. Aproximativ cincisprezece minute de muzică, dans și un decor uluitor, au transformat acest single semnat de Michael Jackson într-un hit pe care fanii îl urmăresc mai ales în perioada Halloween-ului.

Ai zice că este un film de groază din anii 50”, a recunoscut Vlad.

Într-adevăr, vocea excepțională a regretatului artist este susținută de un videoclip pe măsură. Dacă nu ai avut încă ocazia să descoperi povestea ”Thriller” în întregime, te invităm să urmărești materialul de mai sus.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 87 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 98 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 101 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 105 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 107 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »