SAMBATA, 12 NOIEMBRIE 2016

Sforăitul afectează peste 40% dintre adulți. Care sunt cauzele și cum scăpați de el?!

 Happy Med vine cu un subiect delicat... abordat, așa cum v-ați obișnuit, de către Carmen Brumă.

Peste 40% dintre adulți sunt afectați de... sforăit. În cadrul emisiunii, puteți afla care sunt cauzele, cum să scăpațide el și în ce măsură vă afectează sănătatea. Toate aceste informațisunt date de către medicul soecialist O.R.L., Silviu Oprescu. 

Sforăitul este zgomotul nocturn dat de către vibrația vălului palatin și de către baza limbii. Cauzele sforăitului sunt numeroase, iar printre ele se numără obezitatea și sedentarismul. Persoanele care au o circumferință a gâtului mai mare de 43-45 de centimetrii dată de excesul de grăsime sunt cele mai cunoscute persoane care sforăie. De asemenea, respirația orală este importantă deoarece ea face parte din motivele care cauzează această patologie.

Pentru informații interesante și utile urmăriți videoclipul de mai sus.

COMENTARII

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la ”CulTOUR”, ce ar face cu un milion de euro

acum 36 minute

După ce a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Ce-ai alege”, cântăreața Alexia Țalavutis a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată ce a răspuns cântăreața:

”M-am înțeles dintotdeauna mai bine cu bărbații”, a dezvăluit cântăreața Alexia Țalavutis la emisiunea ”CulTOUR”

acum 3 ore

Alexia Țalavutis a revenit la Happy Channel pentru o nouă rundă de întrebări à la ”CulOTUR”. Primul set de întrebări cu care artista a dat piept au fost cele din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?”. Care au fost alegerile Alexiei? Iată doar câteva dintre ele:

Silviu Biriș, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Dacă vin, banii trebuie să și plece”

acum 23 ore

"Continuă fraza"... cu actorul Silviu Biriș. Cum a răspuns Silviu Biriș jocului propus de emisiunea ”CulOTUR”? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Alegererile lui Sore, la ”CulTOUR”: ”Măcar cu enervanții mai poți schimba o vorbă”

acum 23 ore

Iată, mai jos, câteva dintre situațiile între care Sore a trebuit să aleagă. Întregul interviu, însă, îl puteți urmări în clipul alăturat.

”Noi suntem nemulțumiți, vrem mereu mai mult”, a declarat Silviu Biriș la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Actorul Silviu Biriș a participat la "Ce-ai alege?", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00. Haideți să aflăm care au fost alegerile actorului.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »