MIERCURI, 09 NOIEMBRIE 2016

Happy Night vă introduce în culisele serialului fenomen “Mr. Selfridge”

 La Happy Night, telespectatorii vor intra în culisele serialului fenomen “Mr. Selfridge”, difuzat pe Happy Channel

O zi Happy începe cu o cafea bună, sport, muzică frumoasă, stil și COOLtură. Mâine dimineață, 10 noiembrie, emisiunea Happy Day, difuzată de la 8:30, pe Happy Channel aduce toate informațiile necesare pentru stil de viață modern.

Carmen Brumă pregătește un antrenament foarte intens, care pune în mișcare toți mușchii și încarcă bateriile cu energie pentru o zi întreagă. Iar Vlad gătește cu chef Nico Lontras un delicios și sănătos piept de rață.

Cei care își doresc să își schimbe look-ul, la Happy Style by Criss vor afla cum se poate face trecerea de la părul blond la unul brunet și de ce trebuie să țină cont înainte de a merge la salonul de frumusețe.

Tot joi, de la 23:20, la Happy Night telespectatorii vor intra în culisele serialului britanic ”Mr. Selfridge”, difuzat în premieră în România pe Happy Channel. Criss și Vlad au devenit și ei fanii serialului al cărui succes a făcut înconjurul lumii și le povestesc celor din fața televizorului lucruri inedite.

Serialul fenomen ”Mr. Selfridge”, ce a avut recent premiera pe Happy Channel, îl aduce în lumina reflectoarelor pe Harry Selfridge, fondatorul magazinului Selfridge’s & Co, deschis în anul 1909. Magazinul din London's Oxford Street există și astăzi și chiar a sărbătorit 100 de ani în anul 2009.

COMENTARII

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 2 zile

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 2 zile

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 3 zile

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »