SAMBATA, 12 NOIEMBRIE 2016

Lumea artei surprinsă în cadrul lansării celor două cărți scrise de către Alex Visarion

Rapha începe rubrica de Happy Play, alături de Alexa Visarion, regizor și scenarist român de teatru și film. Cei doi discută despre lansarea celor două cărți scrise de către acesta....cărți în care puteți regăsi povestea acestuia despre cariera sa în teatru și film, în jur de 45 de ani de activitate. Pentru Alex Visarion, lansarea celor două cărți reprezintă o ,,întâlnire între colegi de diferite generații". Pentru el, colegii sunt chiar și studenții săi, actorii cu care a lucrat, profesororii...pe lângă această ,,colegialitate", în aceste două cărți, pentru el este foarte importantă solidaritatea, vorbind despre ,,o familie artistică''.

Pentru detalii suculente, urmăriți videoclipul de mai sus.

COMENTARII

Doinița Oancea a vorbit, la ”CulTOUR”, despre gândul care îi dădea fiori în trecut

acum 6 ore

Actrița Doinița Oancea a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

”Cred că aș înnebuni să fiu singur între 100 de femei”, a mărturisit gimnastul Marian Drăgulescu la ”CulTOUR”

acum 6 ore

Invitat la emisiunea ”CulTOUR”, Marian Drăgulescu, cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, a intrat în jocul ”Ce-ai alege?”. Iată câteva dintre situațiile alese de sportiv:

Mihai Jurca, omul care aduce Vremea la Observator: ”Sunt o persoană foarte socialbilă”

acum 10 ore

Mihai Jurca, prezentatorul rubricii meteo la Observator TV, a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns ineditului interviu al emisiunii ”CulTOUR”.

”El a ales să-mi fie tată și este singurul pentru mine pe lumea asta”, declarația emoționantă a Doiniței Oancea

acum 1 zile

actrița Doinița Oancea a primit provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a dezvăluit o serie de lucruri despre ea în cadrul interviului acordat emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și de Vlad Gherman.

”Unii oameni sunt invidioși pe cei care au succes”, a declarat gimnastul Marian Drăgulescu

acum 1 zile

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu, a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »