VINERI, 22 FEBRUARIE 2019

”I-aș obliga pe oameni să meargă în cel puțin două vacanțe pe an”, este planul Doiniței Oancea, dacă ar ajunge dictator

 Doinița Oancea a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile actriței din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1:

- Dacă ai fi pusă în poziția unui dictator, ce ai face?

- Cred că, în primul rând, aș avea niște ajutoare pe lângă mine, care să îmi dea toate informațiile necesare, și atunci aș face, cred, ce făcea Ceaușescu: dădea locuri de muncă tuturor, cumva, îi obliga pe toți oamenii să meargă la muncă, pentru că așa ar fi avut bani să supraviețuiască. Cred că i-aș obliga pe oameni să meargă în cel puțin două vacanțe pe an, ca să se relaxeze. Unii, pentru că se sacrifică prea mult să muncească pentru ziua de mâine, nu ajungă să facă lucrurile astea, și încep să trăiască din ce în ce mai închistați. Cumva, dacă îi obligi să meargă în vacanțe...

- Zi un lucru pe care cineva ar trebui să îl facă măcar o dată în viață.

- Un lucru de care se teme. Făcând asta, ne dm seama că, de fapt, suntem mult mai puternici decât credem și că frica ne ține foarte tare în loc. Dacă îți e frică de ceva în viața asta, încearcă să scapi de frica aia și o să vezi că vei trăi mult mai liber după aceea.

- Care e cea mai mare frică a ta?

- E una cu care nu știu cum să mă lupt: frica să nu li se întâmple ceva grav celor dragi. Nu am cum să o controlez, din păcate. 

- Care e experiența care te-a făcut să te consideri cea mai norocoasă din lume?

- Complicat... o experiență a fost primul meu casting și de atunci mă cosnider un om extraordinar de norocos. Așa am descoperit care e drumul meu în viață.

Pe cine a cunoscut la acel casting, ce a urmat, dar și multe alte lucruri minunate despre Doinița Oancea descoperiți în clipul alăturat.

COMENTARII

Irina Margareta Nistor, despre filmele: ”Rocketman”, ”The Wind” dar și despre Festivalul European de Film

acum 20 ore

CulTour. Filme de La ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor a vorbit despre Festivalul Filmului European, dar și despre deja obișnuitele recomanări de filme ale emisiunii, cu invitatul său, conferențiarul universitar Radu Rădescu.

Oase a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR”, că visul lui cel mare este să îl cunoască pe Hagi

acum 3 zile

După ce a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, motivul pentru care a fost dat afară de la primul său seriviciu, Oase continuă să ofere răspunsuri savuroase interviului de 61 de întrebări.

La emisiunea ”CulTOUR”, Oase a povestit de ce a fost dat afară de la serviciu după prima zi de lucru

acum 3 zile

Invitat la”CulTOUR”, Oase a venit pregătit să răspundă celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, și difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în rleuare, de la 23.00).

La ”CulTOUR”, Lucian Mîndruţă vorbește despre iubire, răutate, share, sărăcie, tentația de a locui în altă țară

acum 4 zile

La Happy Channel, jurnalistul Lucian Mîndruță a povestit și despre copilăria sa, una cu multe lipsuri. Tocmai acest stil de viață, spune el, l-a făcut să vrea să își depășească condiția. Spaima de sărăcie și de ratare, mai exact.

Lucian Mîndruţă a povestit, la ”CulTOUR”, cum l-a ajutat Facebook să se detașeze de gura lumii

acum 4 zile

Care este greșeala pe care o face în mod frecvent, ce spune despre timpul pe Facebook, ce îi creează dependență, aflați din interviul de mai jos.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »