VINERI, 22 FEBRUARIE 2019

”I-aș obliga pe oameni să meargă în cel puțin două vacanțe pe an”, este planul Doiniței Oancea, dacă ar ajunge dictator

 Doinița Oancea a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de postul Happy Channel. Iată, mai jos, câteva dintre răspunsurile actriței din serialul ”Fructul Oprit”, difuzat miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1:

- Dacă ai fi pusă în poziția unui dictator, ce ai face?

- Cred că, în primul rând, aș avea niște ajutoare pe lângă mine, care să îmi dea toate infirmațiile necesare, și atunci aș face, cred, ce făcea Ceaușescu: dădea locuri de muncă tuturor, cumva, îi obliga pe toți oamenii să meargă la muncă, pentru că așa ar fi avut bani să supraviețuiască. Cred că i-aș obliga pe oameni să meargă în cel puțin două vacanțe pe an, ca să se relaxeze. Unii, pentru că se sacrifică prea mult să muncească pentru ziua de mâine, nu ajungă să facă lucrurile astea, și încep să trăiască din ce în ce mai închistați. Cumva, dacă îi obligi să meargă în vacanțe...

- Zi un lucru pe care cineva ar trebui să îl facă măcar o dată în viață.

- Un lucru de care se teme. Făcând asta, ne dm seama că, de fapt, suntem mult mai puternici decât credem și că frica  ne ține foarte tare în loc. Dacă îți e frică de ceva în viața asta, încearcă să scapi de frica aia și o să vezi că vei trăi mult mai liber după aceea.

- Care e cea mai mare frică a ta?

- E una cu care nu știu cum să mă lupt: frica să nu li se întâmple ceva grav celor dragi. Nu am cum să o controlez, din păcate. 

- Care e experiența care te-a făcut să te consideri cea mai norocoasă din lume?

- Complicat... o experiență a fost primul meu casting și de atunci mă cosnider un om extraordinar de norocos. Așa am descoperit care e drumul meu în viață.

Pe cine a cunoscut la acel casting, ce a urmat, dar și multe alte lucruri minunate despre Doinița Oancea descoperiți în clipul alăturat.

COMENTARII

Cristi Brancu a povestit, la Happy Channel, cum au reacționat părinții lui când le-a zis că vrea să fie jurnalist: ”O să scrii minciuni în ziare?”

acum 11 ore

Cristian Brancu, realizatorul emisiunii ”Agenția VIP”, a răspuns tirului de 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel, de luni până vineri, de la ora 17.30.

Cristi Brancu a mărturisit la ”CulTour”: ”Mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț și am reușit să fac asta...”

acum 17 ore

Din postura realizatorului care pune întrebări la emisiunea sa, Cristian Brancu a intrat în rolul intervievatului. Astfel, la Happy Channel, el a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”.

Cronica scurtmetrajului ”Michelangelo”, cu Medeea Marinescu și Emanuel Pârvu în rolurile principale

acum 1 zile

Anghel Damian a debutat în regia de film cu scurtmetrajul ”Michelangelo”, care a fost premiat cu o Mențiune Specială la Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, 2018.

Filme de văzut și de... ocolit. Irina Margareta Nistor, despre ”Capernaum” și ”Și bețivi, și mincinoși”

acum 1 zile

  Așa cum v-a obișnuit, la emisiunea ”CulTOUR”, Irina Margareta Nistor prezintă două filme: unul pe care merită să mergeți să îl vedeți la cinema, și un altul pe care...mai bine îl ocoliți. ”Capernaul” și „Drunk parents” sunt cele...

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, la ”CulTOUR”: ”De obicei, eu plâng și din nimic. Am plâns ultima oară la «Spiderman»”

acum 4 zile

61 de întrebări pentru Nicole Cherry, 61 de răspunsuri minunate. Nicole a intrat în jocul nostru și a răspuns provocării emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de luni până vineri, de la ora 17.30, la Happy Channel.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »