DUMINICA, 13 NOIEMBRIE 2016

Iată ce vă așteaptă luni, 14 noiembrie, la Happy Day, Happy Night


Începe o nouă săptămână Happy, așadar telespectatorii sunt rugați să se pregătească pentru o călătorie pe COOLturală pe Happy Channel.

Pe 14 noiembrie, în emisiunea “Happy Day”, difuzată de la 8:30, Carmen Brumă ne îndeamnă la mișcare, astfel încât bolile să se țină departe de noi. În sezonul rece, o mâncare caldă este ideală pentru sănătate, iar o ciorbă preparată ca la mama acasă în bucătăria Happy este mai mult decât binevenită.

Centrul Național al Dansului din București găzduiește prima Bienală Regională de Coregrafie, ce include spectacole şi performance-uri din 6 ţări din Europa Centrală şi de Est, printre care şi România, iar echipa Happy vine cu informații proaspete pe care le împărtășește cu bucurie telespectatorilor emisiunii.

Iar de la 23:20, în ediția de seară “Happy Night”, telespectatorii vor păși în Micul Paris în cadrul Festivalului Bucureștii lui Caragiale.

Rubrica Happy Cinema by Criss și Vlad prezintă un film spectaculos, “Snowden”, în regia lui Oliver Stone, cu actorii: Zachary Quinto, Scott Eastwood, Nicolas Cage, Melissa Leo și Joseph Gordon-Levitt.

La Happy Med by Carmen Brumă, dr. Ana Culcer le vorbește telespectatorilor despre anemie. Ce este și ce se ascunde în spatele unei anemii, care sunt tipurile de anemii, sau de ce trebuie luată cu adevărat în serios această afecțiune, publicul va afla urmărind luni, 14 noiembrie, de la 23:20, “Happy Night”, doar pe Happy Channel.

COMENTARII

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 2 zile

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 3 zile

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 3 zile

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »