DUMINICA, 13 NOIEMBRIE 2016

Iată ce vă așteaptă luni, 14 noiembrie, la Happy Day, Happy Night


Începe o nouă săptămână Happy, așadar telespectatorii sunt rugați să se pregătească pentru o călătorie pe COOLturală pe Happy Channel.

Pe 14 noiembrie, în emisiunea “Happy Day”, difuzată de la 8:30, Carmen Brumă ne îndeamnă la mișcare, astfel încât bolile să se țină departe de noi. În sezonul rece, o mâncare caldă este ideală pentru sănătate, iar o ciorbă preparată ca la mama acasă în bucătăria Happy este mai mult decât binevenită.

Centrul Național al Dansului din București găzduiește prima Bienală Regională de Coregrafie, ce include spectacole şi performance-uri din 6 ţări din Europa Centrală şi de Est, printre care şi România, iar echipa Happy vine cu informații proaspete pe care le împărtășește cu bucurie telespectatorilor emisiunii.

Iar de la 23:20, în ediția de seară “Happy Night”, telespectatorii vor păși în Micul Paris în cadrul Festivalului Bucureștii lui Caragiale.

Rubrica Happy Cinema by Criss și Vlad prezintă un film spectaculos, “Snowden”, în regia lui Oliver Stone, cu actorii: Zachary Quinto, Scott Eastwood, Nicolas Cage, Melissa Leo și Joseph Gordon-Levitt.

La Happy Med by Carmen Brumă, dr. Ana Culcer le vorbește telespectatorilor despre anemie. Ce este și ce se ascunde în spatele unei anemii, care sunt tipurile de anemii, sau de ce trebuie luată cu adevărat în serios această afecțiune, publicul va afla urmărind luni, 14 noiembrie, de la 23:20, “Happy Night”, doar pe Happy Channel.

COMENTARII

Actrița Alina Florescu, la ”CulTOUR”: ”Când eram mică, mă gândeam că este posibil să fiu o...”

acum 16 ore

”Continuă fraza” este unul dintre jocurile emisiunii ”CulTOUR” pe care l-a jucat Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00.

Iată ce a răspuns Silviu Biriș la întrebarea ”Am sau n-am gustat mâncarea câinelui sau a pisicii?”

acum 20 ore

Actorul Silviu Biriș a participat la jocul "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante rubrici din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

La ”CulOTUR”, Alina Florescu, alias Brândușa, din serialul ”Sacrificiul”, a dezvăluit alături de cine se distrează cel mai bine

acum 1 zile

"Ce-ai alege?", jocul care a pus-o în situații limită pe Alina Florescu, actrița care o interpretează pe Brândușa Zamfir în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1 în fiecare miercuri și joi, de la ora 20.00 Iată ce a răspuns Alina întrebărilor emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman:

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la ”CulTOUR”, ce ar face cu un milion de euro

acum 1 zile

După ce a răspuns întrebărilor din cadrul rubricii ”Ce-ai alege”, cântăreața Alexia Țalavutis a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Iată ce a răspuns cântăreața:

”M-am înțeles dintotdeauna mai bine cu bărbații”, a dezvăluit cântăreața Alexia Țalavutis la emisiunea ”CulTOUR”

acum 1 zile

Alexia Țalavutis a revenit la Happy Channel pentru o nouă rundă de întrebări à la ”CulOTUR”. Primul set de întrebări cu care artista a dat piept au fost cele din cadrul rubricii ”Ce-ai alege?”. Care au fost alegerile Alexiei? Iată doar câteva dintre ele:

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »