DUMINICA, 13 NOIEMBRIE 2016

Iată ce vă așteaptă luni, 14 noiembrie, la Happy Day, Happy Night


Începe o nouă săptămână Happy, așadar telespectatorii sunt rugați să se pregătească pentru o călătorie pe COOLturală pe Happy Channel.

Pe 14 noiembrie, în emisiunea “Happy Day”, difuzată de la 8:30, Carmen Brumă ne îndeamnă la mișcare, astfel încât bolile să se țină departe de noi. În sezonul rece, o mâncare caldă este ideală pentru sănătate, iar o ciorbă preparată ca la mama acasă în bucătăria Happy este mai mult decât binevenită.

Centrul Național al Dansului din București găzduiește prima Bienală Regională de Coregrafie, ce include spectacole şi performance-uri din 6 ţări din Europa Centrală şi de Est, printre care şi România, iar echipa Happy vine cu informații proaspete pe care le împărtășește cu bucurie telespectatorilor emisiunii.

Iar de la 23:20, în ediția de seară “Happy Night”, telespectatorii vor păși în Micul Paris în cadrul Festivalului Bucureștii lui Caragiale.

Rubrica Happy Cinema by Criss și Vlad prezintă un film spectaculos, “Snowden”, în regia lui Oliver Stone, cu actorii: Zachary Quinto, Scott Eastwood, Nicolas Cage, Melissa Leo și Joseph Gordon-Levitt.

La Happy Med by Carmen Brumă, dr. Ana Culcer le vorbește telespectatorilor despre anemie. Ce este și ce se ascunde în spatele unei anemii, care sunt tipurile de anemii, sau de ce trebuie luată cu adevărat în serios această afecțiune, publicul va afla urmărind luni, 14 noiembrie, de la 23:20, “Happy Night”, doar pe Happy Channel.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 55 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 66 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 69 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 73 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 75 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »