JOI, 17 NOIEMBRIE 2016

Ți-e gândul la vacanță? Ponturi pentru a te păstra în formă pe perioada concediului

Încă puțin și te vei bucura de un bine meritat concediu. Probabil că și ție, exact ca tuturor, îți stă gândul la vacanța care se apropie cu pași repezi. Totuși, nu uita că după o sesiune de relaxare te vei întoarce la rutina serviciului, așa că nu trebui să-ți ieși din formă și este important să-ți păstrezi condiția fizică inclusiv în timpul momentelor de recreere.

Am pregătit astăzi un antrenament pentru oamenii care călătoresc des, fie în interes de serviciu, fie pentru o bine meritată vacanță”, le-a explicat Carmen Brumă telespectatorilor săi de la ”Happy Fitness”.

Prezenți la datorie, Criss și Vlad au ajutat-o pe colega lor de la ”Happy Day” să exemplifice setul de exerciții practice pregătite special pentru telespectatorii emisiunii. Inițial, cei doi au glumit și i-au mărturisit lui Carmen că nu au de ce să învețe astfel de exerciții, pentru că ei nu au de gând să călătorească prea curând. Totuși, în timp ce realizau antrenamentul, și-au dat seama că este chiar foarte distractiv și eficient.

Dacă te pregătești de vacanță, nu uita de porția nelipsită de sport! În materialul video de mai sus gasești câteva ponturi utile, pe care să le iei în considerare dacă vrei să te păstrezi în formă pe perioada concediului.

COMENTARII

Ioana Blaj: ”Sunt fericită când sunt la filmări, chiar dacă trebuie să mă scol la 5 dimineața”

acum 2 zile

În interviul acordat emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel, actrița a povestit și despre una dintre jucăriile din copilărie pe care o are și acum.

”Sper să învăț singură să citesc gândurile oamenilor”, spune Oana Cârmaciu, alias Ioana, din ”Sacrificiul”

acum 2 zile

La ”CulTOUR”, Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul” a acceptat provocarea emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a intrat în jocul ”Ce-ai alege”.

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

acum 2 zile

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

Ioana Blaj a mărturisit, la emisiunea ”CulTOUR” că voia să devină polițistă

acum 2 zile

Ioana Blaj, actrița care o interpretează pe Irina, în serialul ”Sactificiul”, a acceptat provocarea emisiunii ”CulTOUR” și a jucat "Continuă fraza...".

Oana Cârmaciu, din ”Sacrificiul”: ”Plăcerile nu sunt vinovate! Plăcerile sunt plăceri! ”

acum 3 zile

Testul suprem pentru Oana Cârmaciu, alias Ioana, din serialul ”Sacrificiul”: 61 de întrebări, la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »