VINERI, 13 SEPTEMBRIE 2019

”Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație”, a mărturisit Ioana Ginghină la ”CulTOUR”

Ioana Ginghină, alias Geanina, din serialul ”O gărmadă de caramele” a acceptat provocarea Happy Channel și a răspuns celor 61 de întrebări, plus ”testului fulger” din cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Pe Ioana o puteți urmări la Happy Channel în fiecare duminică, în cel de-al treilea sezon al serialului ”O grămadă de caramele”.

- Când te simți tu happy?

- Acum, că sunt într-o nouă etapă în viața mea, mă simt happy când sunt cu prietenii, cu familia.

- Ce te relaxează atunci când ești agitată, nervoasă?

- Muzica. Ascult muzică și îmi place să dansez. Dacă am o stare proastă, când sunt acasă, îmi pun muzică și îmi place să dansez.

- Care este cuvântul tău preferat în limba română?

- Fericire.

- Ce te face să râzi?

- Nu sunt greu de făcut să râd, pentru că întotdeauna sunt cu zâmbetul pe buze, iar de la zâmbet la râs nu mai e mult.

- Dacă te-ai putea întoarce în timp și ai putea să schimbi un moment din trecutul tău și al celor dragi, ce ai schimba?

- Nu am un singur moment pe care l-aș schimba, deși viața a fost destul de bună cu mine și cineva acolo, sus, sigur mă iubește. Cred că aș asculta mai mult de anumite sfaturi de-ale mamei mele. Acum, că sunt și eu mamă, știu că avea foarte multă dreptate.

- Ce e pentru tine de neiertat?

- Nu-mi place minciuna. Prefer să nu știu, sau să știu tot adevărul. Mi se pare că atunci când cineva te minte, te pune și într-o situație ciudată față de cei care știu adevărul.

- Ce îți place și ce nu îți place la tine?

- Îmi place la mine că știu să fiu pozitivă în orice situație și s-a dovedit a fi chiar o mare calitate. Ce nu-mi place la mine, și am descoperit în perioada asta, e că mă enervez și spun niște lucruri pe care le regret.

Ce spune spune Ioana despre perioada prin care trece, cum arată momentul ideal, ce seriale a urmărit pe nerăsuflate, ce o atrage la un bărbat, în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 57 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 68 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 70 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 74 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 76 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »