MARTI, 14 IANUARIE 2020

”În momentul în care muncești pentru ceea ce îți dorești, altfel prețuiești lucrurile”, spune Silviu Mircescu

Silviu Mircescu, alias Mirciulică din serialele ”O gărmadă de caramele” și ”Când mama nu-i acasă”, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Zi-ne trei lucruri de pe bucket list-ul tău.

- Uite, în general, în dragoste, mi-am propus să cunosc pe cineva anume și mi s-a întâmplat. Mi-a plăcut mie de cineva și acum ne vedem. E iubita mea. Mi-am dorit foarte mult să când și am făcut și asta. Mai am un target al meu, personal. Dar, în general, tot ceea ce mi-am dorit în viață, s-a împlinit.  Și asta prin muncă, pentru că nimic nu cade din cer. Eu am muncit foarte mult pentru ceea ce am, nu material, ci profesional.

- Cine este eroul tău?

- Mama! Mama a trecut prin foarte multe în viața ei, de la pierderea soțului, a tatălui meu, până și la multe multe alte greutăți. Dar are și împliniri: pe mine și pe sora mea.

- Ce te calmează când ești nervos?

- Îmi place să mă uit la desene. Când sunt nervos, mă mai calmează și condusul. Statul în pat, cu iubita, statul degeaba...

- Ce sfat i-ai da unui adolescent?

- Să muncești, ca să vezi cum e viața și să înțelegi despre ce e vorba. În momentul în care muncești pentru ceea ce îți dorești, altfel prețuiești lucrurile. Când ești acasă la mama, zici ”lasă că face mama”, ”lasă că drege mama”. Dar mama mai trebuie să se și odihnească. Tinerii trebuie să înțeleagă chestia asta.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 99 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 110 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 113 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 117 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 118 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »