MARTI, 14 IANUARIE 2020

”În momentul în care muncești pentru ceea ce îți dorești, altfel prețuiești lucrurile”, spune Silviu Mircescu

Silviu Mircescu, alias Mirciulică din serialele ”O gărmadă de caramele” și ”Când mama nu-i acasă”, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

- Zi-ne trei lucruri de pe bucket list-ul tău.

- Uite, în general, în dragoste, mi-am propus să cunosc pe cineva anume și mi s-a întâmplat. Mi-a plăcut mie de cineva și acum ne vedem. E iubita mea. Mi-am dorit foarte mult să când și am făcut și asta. Mai am un target al meu, personal. Dar, în general, tot ceea ce mi-am dorit în viață, s-a împlinit.  Și asta prin muncă, pentru că nimic nu cade din cer. Eu am muncit foarte mult pentru ceea ce am, nu material, ci profesional.

- Cine este eroul tău?

- Mama! Mama a trecut prin foarte multe în viața ei, de la pierderea soțului, a tatălui meu, până și la multe multe alte greutăți. Dar are și împliniri: pe mine și pe sora mea.

- Ce te calmează când ești nervos?

- Îmi place să mă uit la desene. Când sunt nervos, mă mai calmează și condusul. Statul în pat, cu iubita, statul degeaba...

- Ce sfat i-ai da unui adolescent?

- Să muncești, ca să vezi cum e viața și să înțelegi despre ce e vorba. În momentul în care muncești pentru ceea ce îți dorești, altfel prețuiești lucrurile. Când ești acasă la mama, zici ”lasă că face mama”, ”lasă că drege mama”. Dar mama mai trebuie să se și odihnească. Tinerii trebuie să înțeleagă chestia asta.

Interviul continuă în clipul alăturat.

COMENTARII

Gabi Ciocan a spus, la emisiunea ”CulTOUR”, cât ar rezista fără să vorbească deloc

acum 1 zile

La emisiunea ”CulTOUR”, de la Happy Channel, Gabi Ciocan, alias Antonio, din serialul ”Sacrificiul”, a fost supus celui mai lung interviu: 61 de întrebări.

Cristina Cioran, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Cel mai rău mă enervează claxoanele”

acum 1 zile

Actrița Cristina Cioran s-a amuzat, a vorbit serios, și-a pus imaginația la contribuție jucând ”Continuă fraza” la emisiunea ”CulTOUR”.

”Niciodată nu-ți bate joc de oameni”, este unul dintre lucrurile pe care Paul Ipate l-a învățat pe fiul său

acum 1 zile

Actorul Paul Ipate a intrat în jocul ”Continuă fraza” al emisinii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

”Nu ești singur”, este unul dintre mesajele pe care Rita Mureșan le transmite omenirii

acum 2 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Rita Mureșan ne-a vorbirt despre iubire, copii, fericire, prieteni, muzică, filme, versuri…

„Discutați în contradictoriu, chiar dacă nu îți convine ce spune celălalt”, spune Mirela Vaida că e secretul unei relații

acum 2 zile

Mirela Vaida a primir provocarea ”CulTOUR” și a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănași și Vlad Gherman.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »