VINERI, 18 OCTOMBRIE 2019

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

Încerc să fiu fericit 24 ore din 24, șapte zile pe săptămână” a mărturisit Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00, și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Artistul este de părere că starea de bine, fiecare om o poate dobândi dacă își impune să fie mereu pozitiv, să vadă mereu partea pozitivă a lucrurilor.

Actorul a propus telespectatorilor Happy și un exercițiu pentru a căpăta energia pozitivă, starea de bine de zi cu zi. Care este acesta, aflați din clipul alăturat.

Dorian Popa ne-a spus și care sunt trei dintre lucrurile de pe bucket list-ul său: să își ia un Rolls Royce, să construiască un complex rezidențial și... sănătate.

Acum trei ani nu știam să construiesc. Acum știu. Am 30-40% din cunoștințele unui șef de șantier”, a mai spus Dorian Popa, cel care îl interpretează pe Mario, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Paul Ipate, într-un interviu care te va inspira!

acum 53 zile

 Este actor și fost concurent la Asia Express. Este sincer, carismatic, cu simțul umorului și nu în ultimul rând...un familist convins. Vei simți o reală plăcere să îl asculți pe nimeni altul decât Paul Ipate, care a răspuns provocării CulTour . După...

La o discuție cu Mirela Boureanu Vaida!

acum 64 zile

Provocarea Cultour iti da sansa de a afla cele mai interesante si nebănuite lucruri despre vedetele tale preferate. În familia Cultour, a intrat si Mirela Boureanu Vaida, realizator tv, solist vocal și...mămică. Câte nu face faimoasa vedetă! Curajoasă și ambițioasă, Mirela Boureanu Vaida a răspuns, fără menajări, întrebărilor Cultour.

Frumoasa Aylin Cadîr îndeamnă femeile să-și îmbrățișeze feminitatea!

acum 67 zile

S-a remarcat în anul 2002 în cadrul concursului de talente „Alege Asia”. A ajuns să cunoască faima odată cu înființarea formației Pops, alături de Diana Bișinicu, Minola Anthea Szikszay și Tina Geru. Acum se dedică în totalitate teatrului și...băieților din viața ei. Aylin Cadîr, că despre ea este vorba, a fost invitată la Cultour.

Fă cunoștință cu frumoasa Alina Ceușan!

acum 71 zile

Că este frumoasă, știai deja. Că este faimoasă, știe toată lumea. Că este o competitoare de temut la Asia Express, ai putut observa. Care sunt lucrurile pe care nu le știai despre Alina Ceușan? Provocarea Cultour a fost prilejul perfect pentru fani de a pătrunde în mintea vedetei.

Monica Davidescu, un real exemplu de femeie!

acum 72 zile

Actrița Monica Davidescu își pune viața pe tavă într-un interviu acordat ca răspuns al provocării Cultour. Artista nu a ezitat să vorbească despre familie și carieră. Din discuții nu puteau să lipsească proiectele pe care le are cu soțul ei, Aurelian Temișan.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »