VINERI, 18 OCTOMBRIE 2019

”Încerc să fiu fericit 24 ore din 24” a declarat Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”

Încerc să fiu fericit 24 ore din 24, șapte zile pe săptămână” a mărturisit Dorian Popa la emisiunea ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 16.00, și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Artistul este de părere că starea de bine, fiecare om o poate dobândi dacă își impune să fie mereu pozitiv, să vadă mereu partea pozitivă a lucrurilor.

Actorul a propus telespectatorilor Happy și un exercițiu pentru a căpăta energia pozitivă, starea de bine de zi cu zi. Care este acesta, aflați din clipul alăturat.

Dorian Popa ne-a spus și care sunt trei dintre lucrurile de pe bucket list-ul său: să își ia un Rolls Royce, să construiască un complex rezidențial și... sănătate.

Acum trei ani nu știam să construiesc. Acum știu. Am 30-40% din cunoștințele unui șef de șantier”, a mai spus Dorian Popa, cel care îl interpretează pe Mario, în serialul ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat miercurea și joia, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ce simbolizează tatuajele sale, ce spune Dorian Popa despre frica de Dumnezeu, despre destin, despre realizările sale de până acum, dar și multe altele le aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

”Unii oameni sunt invidioși pe cei care au succes”, a declarat gimnastul Marian Drăgulescu

acum 4 ore

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile, Marian Drăgulescu, a participat la "Continuă fraza", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Jocul "Continuă fraza"... cu actorul Silviu Mircescu, la emisiunea ”CulTOUR”

acum 21 ore

La ”CulTOUR”, actorul Silviu Mircescu a intrat în jocul nostru "Continuă fraza"... Reporterul Happy a început o frază, iar Silviu a continuat-o. Cum? Iată câteva dintre răspunsurile sale:

Amintiri din copilărie cu Doinița Oancea: ”Am gustat aracet. Nu are un gust bun”

acum 22 ore

Actrița Doinița Oancea a participat la "Am/N-am", unul dintre cele mai amuzante jocuri ale emisiunii ”CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

Silviu Mircescu, la emisiunea ”CulTOUR”: ”Noaptea nu prea pot să fac actorie”

acum 1 zile

Silviu Mircescu, alias Mirciulică din serialele ”O gărmadă de caramele” și ”Când mama nu-i acasă”, a acceptat provocarea ”CulTOUR” și a jucat ”Ce-ai alege?”,

Alexia Țalavutis a dezvăluit, la emisiunea ”CulTOUR”, că s-a apucat de kickboxing. Iată și motivul

acum 4 zile

Invitată la emisiunea ”CulTOUR”, Alexia Țalavutis a răspuns unui interviu complex, format din 61 de întrebări, menit să-i ajute pe telespectatori să o cunoască mai bine.

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »