VINERI, 30 NOIEMBRIE 2018

Nu e un banc perscăresc! Carmen Rădulescu a dezvăluit, la ”CulTOUR”, că este un mare pescar. Iată care a fost cea mai mare captură a sa

Pentru prima dată a urcat pe o scenă la vârsta de 3 ani. Acum, o puteți urmări în fiecare sâmbătă, la Antena , în show-ul ”Te cunosc de undeva”. Este vorba despre Carmen Rădulescu, invitata acestei ediții a emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel zilnic, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00). Carmen Rădulescu a răspuns celor 61 de întrebări ale emisiunii prezentate de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.
Interviul a fost realizat la filmărea edițitiei ”Te cunosc de undeva” în care Carmen Rădulescu a imitat-o pe regretata Mihaela Runceanu.

 

- Ce răspundeați, în copilărie, la întrebarea ”Ce o să te faci când vei fi mare?”?

- Actriță. Mi-am dorit tare mult să cochetez cu scena. Mi-am doriti tare mult să fiu actriță. Nu am reușit să fiu actriță, ci cântăreață. Prima mea ieșire pe scenă a fost la trei ani și jumătate, atunci am avut primul meu concert, pe atunci cântam la mandolină.

- Ce vă place să faceți în timpul liber?

- Să pescuiesc. Sunt un mare pescar și am prins, cel mai mare pesște, de 2,5 kilograme. O știucă. Prima dată în acea zi am dat la lansetă. Am mai pescuit pești mititei.

- Care e cel mai frumos lucru cadou pe care l-ați primit de-a lungul vieții?

- Bicicleta. Eu am început să merg pe bicicletă de la 5 ani. Până în clasa a patra nu au vrut a mei să îmi cumpere bicicletă. Și, într-o zi, când m-am întors de la școală, am găsit bicicleta în cutie.

De ce a plâns după bicicleta sa, ce spune despre copilăria sa, dar și multe alte povești emoționante spuse de Carmen Rădulescu aflați din clipul alăturat.

COMENTARII

Randi, cel mai sincer interviu la emisiunea ”CulTOUR”: ”Nu cred că sunt ciudat”

acum 1 zile

Randi, invitatul emisiunii ”CulTOUR”, a avut parte de o prezentare pe măsură. Pe când filmau partea de introducere a emsiunii difuzate la Happy Channel, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au avut parte de un coleg ad-hoc de prezentare: Liviu Vârciu. Cum a ieșit filmarea? Aflați în clipul de mai jos.

Pepe, mesaj pentru fumători: ”Când îi văd că ies în frig, la minus 20 de grade...”

acum 2 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel și prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman

La emisiunea ”CulTOUR”, Pepe a spus care este regretul său

acum 2 zile

Pepe a acceptat provocarea ”CulTOUR” și răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de postul Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30.

Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. Despre ele, la ”CulTOUR”, cu Irina Margareta Nistor

acum 3 zile

 Criticul de film Irina Margareta Nistor, a prezentat, la emisiunea ”CulTOUR”, două dintre peliculele ce rulează, în această perioadă în cinematografe. Două filme, unul bun și altul... mai puțin bun. La prima categorie, ”Drumul spre stele”, este...

Pepe vine, AZI, la ”CulTOUR”: „Nu mi-ar plăcea să trăiesc într-un univers închipuit”, mărturisește el

acum 3 zile

Pepe răspunde celor 61 de întrebări ale emisiunii ”CulTOUR”, difuzată de Happy Channel de luni până vineri, de la ora 17.30 (în reluare, de la 23.00).

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
Nu e nimic in neregula cu tine. Workshop, 6 septembrie 2015, Bucuresti

Crezi ca ai nevoie de timp, de succes, de bani, o relatie... Cand, de fapt,...

Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »